.

Versace, în colaborare cu ModeLabs Group, anunță lansarea telefonului Versace Unique, primul terminal de lux cu ecran complet tactil și un număr mare de funcții multimedia încorporate. Telefonul va fi disponibil în rețelele exclusiviste de magazine ce comercializează ceasuri și bijuterii de lux, dar și în cele mai celebre buticuri Versace din întreaga lume începând cu luna iunie 2010.

Versace Unique combină într-un mod ideal funcții esențiale pentru utilizarea acestuia în scop personal și profesional, fiind realizat din cele mai bune materiale. Asamblat manual în Franța, telefonul este realizat ținându-se cont de standardele ridicate Versace, precum toate produsele celebrei case de modă. Partea frontală este finisată cu ceramică de cea mai bună calitate sau prin lăcuire manuală, având aplicată o ramă din aur galben de 18K sau incrustații din oțel inoxidabil 316. Spatele terminalului este acoperit de cea mai bună piele prelucrată manual și de imaginea în relief a Meduzei. Mai mult, ecranul din cristal are cele mai mari dimensiuni disponibile la un produs comercial. Imposibil de zgâriat, delicat și cu capacitate de reacție rapidă, ecranul oferă un control precis al interfeței tactile.

Carcasa prețioasă Versace Unique dezvăluie o lume a tehnologiei avansate create de către LG Electronics, care garantează o interfață unică între realitate și tehnologie, design și utilitate. Versace Unique suportă toată gama de funcții pentru terminale mobile și netbook-uri, de la rețea 3G, e-mail, media player sau cameră flash cu rezoluție de 5 megapixeli. Mai mult, datorită tehnologiei Dolby Mobile, consumatorii se pot bucura de calitatea extraordinară a sunetului surround atunci când ascultă muzică sau vizionează fișiere video timp de până la 30 de ore.

Gian Giacomo Ferraris, CEO al Versace Group declară: "Suntem extrem de entuziasmați de Versace Unique. Echipa noastră a colaborat foarte bine cu partenerii Modelabs pentru realizarea unui produs inovator care îmbină perfect materialele prețioase, măiestria și tehnologiile avansate ale LG. O dată cu evoluția companiei noastre, ne bucurăm că putem să ne diversificăm portofoliul de accesorii de lux care completează gama noastră de bază de produse fashion, toate în linie cu AND-ul Versace".

"Crearea unui terminal pentru un brand de lux ține în primul rând de pasiune. La bază realizării unui produs se naște o alchimie misterioasă între stilul creativ al brandului și experiza noastră, alături de tradiție și inovație. În același timp, respectăm cele mai exigente criterii în materie de design, alegerea materialelor, a tehnologiilor și o mare grijă pentru exteriorul terminalului", susține Stéphane Bohbot, CEO ModeLabs.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați : http://www.versace.com/mobile .

Despre Versace

Gianni Versace SpA este una dintre cele mai importante case de modă internaționale și un simbol al eleganței italiene în întreaga lume. Creează, produce și distribuie produse fashion și lifestyle precum Atelier (Haute Couture), Prèt-à-Porter, accesorii, bijuterii fine, ceasuri, ochelari, parfumuri, și mobilier pentru locuințe, toate purtând emblema distincivă Medusa.

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 06657.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informațiilor și comunicațiilor. Compania are peste 82.000 de angajați în cele 114 de birouri, care includ 82 de filiale deschise în întreaga lume. Alcătuită din 5 mari divizii: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions și Mobile Communications, cu vânzări globale de peste 44 miliarde USD în 2007, LG Electronics este cel mai mare producător de terminale CDMA, aparate de aer condiționat, televizoare cu plasmă, sisteme de stocare optică, DVD playere și sisteme home theater de pe piața mondială. Pentru mai multe informații, vizitați www.lge.com

Despre ModeLabs

ModeLabs Group (Isin: FR 0010060665), producător de terminale și distribuitor, este un nou jucător în industria comunicațiilor mobile. Compania creează, dezvoltă și comercializează telefoane mobile, accesorii și servicii într-un mod integrat și flexibil pentru operatorii de telefonie mobilă, retaileri și companiile principale de pe piață.