.

Vodafone România deschide un nou Centru de Relații cu Clienții, în Craiova, și creează locuri de muncă pentru peste 100 de tineri, studenți și proaspăt absolvenți, până la sfârșitul lunii ianuarie, 2016. “Investim în permanență în a oferi o experiență superioară a serviciilor de relații cu clienții, iar deschiderea centrului din Craiova face parte din strategia noastră de regionalizare, pentru a fi mai aproape de toți utilizatorii noștri și mai ușor accesibili. Mai mult decât atât, investim în perfecționarea tinerilor care lucrează deja alături de noi în Craiova și ne dorim să dublăm numărul membrilor echipei, până la sfârșitul lunii ianuarie, anul viitor”, precizează Ana Alexe (foto), Director, Customer Operations, Vodafone România.  

În prezent, aproximativ 50 de tineri lucrează deja în centrul nou deschis și beneficiază de numeroase programe de pregătire și dezvoltare a competentelor, iar numărul acestora se va dubla până la data de 31 ianuarie 2016.

Ca un prim pas, noii angajați vor răspunde solicitărilor abonaților persoane fizice, iar ulterior, aria serviciilor de suport furnizate de echipa din Craiova se va extinde. Pentru extinderea echipei Centrului De Relatii cu Clientii din Craiova, Vodafone Romania va recruta tineri cu foarte bune abilitati de comunicare, lucru pe calculator si asimilare a informatiilor. Toti noii angajati vor beneficia de pregatire amanuntita, intr-un program de pana la patru saptamani.

Pentru mai multe informatii despre pozitiile disponibile in cadrul noului centru de relatii cu clientii, puteti accesa www.vodafone.ro/cariere.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

www.vodafone.com