.

Vodafone România a semnat noi parteneriate pentru vânzarea soluțiilor de Mobile Advertising, prin care gama de servicii AdPlus beneficiază de o mai bună acoperire în țară. „Prin extinderea relațiilor cu noii parteneri, dorim să impulsionăm piața locală de Mobile Advertising. Vodafone își continuă planurile de extindere și de inovare pornite în urmă cu peste cinci ani și va investi în acest segment, atât din punct de vedere tehnologic, cât și al diversității ofertelor din portofoliu", precizează Horațiu Dimulescu (foto), Manager M-Commerce & Wholesale, Vodafone România. Astfel, serviciile de publicitate bazate pe canalele SMS și MMS vor fi reprezentate la vânzare de Httpool Online and Mobile Advertising și de Mediapost Hitmail. De asemenea, Tarsago România devine partener exclusiv pentru vânzarea serviciilor de publicitate prin Bill Insert (pliante introduse în facturile tipărite Vodafone), iar Mobuy continuă să fie partner exclusiv al aplicației pentru smartphone care aduce utilizatorii mai aproape de brand-urile lor preferate. Aplicația Mobuy poate fi descarcată gratuit din Google Play și Appstore.

Serviciul de Mobile Advertising ofera posibilitatea de a transmite mesaje comerciale si continut personalizat clientilor Vodafone, prin diverse canale media (SMS Push, SMS insert, MMS Push, Bill insert, aplicatia Mobuy). De asemenea, serviciul permite selectarea precisa a audientei, in funcţie de multiple criterii de segmentare actualizate frecvent, alegerea momentului expunerii la mesaj, precum si optiunea de a realiza campanii interactive cu raspuns in timp real.

Pentru activarea serviciului AdPlus, clientii Vodafone Romania pot suna gratuit la numarul de telefon *567. Doar clientii Vodafone Romania care opteaza pentru activarea serviciului AdPlus pot primi mesaje comerciale pe telefonul mobil.

Serviciile de Mobile Advertising AdPlus ale Vodafone Romania vor fi vandute in parteneriat cu Httpool, Mediapost Hitmail, Tarsago Romania si Mobuy

Prin noile parteneriate de vanzare, serviciile de Mobile Advertising beneficiaza de o mai buna acoperire in tara

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienti, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com