.

Pe 31 martie Ministerul Comunicatiilor și Societății Informaționale organizează la sediul său din Bvd. Libertatii, nr. 14, Ziua Națională de Informare privind programul de sprijin pentru tehnologia informației și comunicațiilor, ICT PSP - "Policy Support Programme", componentă a Programului de Competitivitate și Inovare – „Competitiveness and Innovation Framework Programme" (CIP), program dedicat stimulării inovării și competitivității prin preluarea la scară largă a tehnologiei informației și comunicațiilor de către cetățeni, administrația publică și mediul de afaceri, în special IMMuri.

Evenimentul va avea ca principal obiectiv diseminarea informațiilor privind domeniile majore de interes pentru care se poate obține finanțare prin intermediul acestui program, modalitatea de depunere a unei aplicații, condițiile de formare a parteneriatelor, alături de exemple de bune practici precum și informații privind suportul financiar oferit de Comisia Europeană pentru fiecare axă de interes a programului.

Totodată, evenimentul va beneficia de sprijinul Directoratului General pentru Societate Informationala și Media al Comisiei Europene, prin prezența unui responsabil de proiect din unitatea "ICT for Sustainable Growth", care va prezenta informații privind apelul de propuneri lansat în ianuarie 2011 și căruia potențialii beneficiari ai programului îi pot adresa intrebări privind diferite arii de interes sau îi pot transmite aceste solicitări prin poșta electronică ulterior derulării evenimentului.