.

Filiala din România a ZyXEL Communications anunță începerea parteneriatului de distribuție cu RHS Company, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnică de calcul de pe piața locală. „Semnarea parteneriatului cu RHS reprezintă un pas important în creșterea prezenței pe piața de business si consumer a produselor noastre și avem încrederea că noul acord ne va asigura o poziție solidă în zona SME, TELCO si retail. Rețeaua de parteneri RHS și disponibilitatea celui mai mare stoc de produse din țară ne vor oferi suportul necesar pentru a ne atinge obiectivele în perioada imediat următoare", precizează Octavian Oancea (foto), Country Manager, ZyXEL Romania.

Semnarea acordului de parteneriat cu RHS face parte din strategia ZyXEL în Romania și va oferi celor două companii posibilitatea de a atrage noi oportunități de business în toate segmentele de piață. Odată cu începerea colaborării, clienții din zona business și furnizorii de servicii internet vor avea acces direct la soluțiile și produsele ZyXEL, prin intermediul RHS Company.

Rețeaua de parteneri de care RHS dispune și noul program destinat revânzătorilor, LikeIT, reprezintă două resurse extrem de valoroase pentru ZyXEL în perspectiva creării unui canal de distribuție puternic pentru piața soluțiilor de comunicații.

"RHS, prin echipa sa de profesioniști a dezvoltat o rețea de peste 2000 de parteneri ce activează în toate segmenetele pieței, oferind de fiecare dată soluții de calitate, eficiente și servicii cu valoare adăugată. Parteneriatul cu ZyXEL întregește oferta de networking prin produse cu un raport bun calitate – preț. Încercăm astfel să răspundem eficient nevoilor clienților noștri, prin serviciide calitate și o gamă completă de produse, creând premisele pentru o creștere organică a businessului împreună cu RHS", precizează Dragoș Popescu, Director General RHS Company.

RHS Company reprezintă un partener strategic pentru ZyXEL în piața locală nu doar prin portofoliul de business de care compania dispune, dar și prin apropierea de zona retail. În urma încheierii parteneriatului, produsele ZyXEL vor fi disponibile și pe rafturile magazinelor online și retail începand cu luna Ianuarie 2012.