.

Fotografia instantanee perfectă nu a fost niciodată atât de ușor și amuzant de realizat. Patru compacte noi de la Sony transformă fotografierea într-o activitate simplă și plăcută. Noile Cyber-shot W630, W620, W610 și S5000 aduc mai aproape imaginile de calitate pline de creativitate chiar și pentru cei care folosesc pentru prima dată o cameră foto digitală.

Stabilizatorul de imagine SteadyShot integrat în noile modele Cyber-shot™ W620, W610 și S5000, asigură imagini clare, bine-definite chiar atunci când nu este folosit un trepied. Modelul W630 dispune acum de un stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit, care combate și mai eficient mișcările camerei în momentul fotografierii sau chiar atunci când sunt filmate cadre HD folosind un zoom ridicat.

Noua funcție 360 Sweep Panorama facilitează captarea panoramelor circulare, a ipostazelor urbane și nu numai. Panoramarea se realizează foarte ușor, prin simpla apăsare a unui buton și mișcarea lentă a camerei, imaginile surprinse fiind lipite automat, pentru a crea o imagine impresionantă de 360 de grade.

Modul Intelligent Auto (iAUTO) recunoaște până la 33 de ipostaze diferite de fotografiere, de la portret la scene surprinse în amurg. Noile camere foto Cyber-shot™ ajustează automat timpul de expunere și alte setări pentru imagini clare și naturale fără nicio bătaie de cap.

În plus, modelele Cyber-shot™ W630, W620 și S5000 oferă patru efecte diferite integrate, pentru crearea cu ușurință a imaginilor artistice direct din aparat. Noile moduri Pop Color, Toy Camera, Partial Color și Soft High îmbunătățesc modul în care arată fotografiile fără a avea nevoie de un program adițional de editare foto.

Noua cameră Sony Cyber-shot™ S5000, alimentată cu baterii AA, este practică și poate deveni alegerea perfectă pentru cei care folosesc pentru prima dată o cameră foto digitală.

Toate cele patru modele vin echipate cu software-ul Play Memories Home preinstalat pentru a facilita vizionarea, editarea, transmiterea prin e-mail, încărcarea pe internet sau scrierea imaginilor pe disc după conectarea camerei la un PC.

În plus, noile camere dispun de o carcasă elegant pentru transport, ce oferă protecție suplimentară în fața incidentelor neprevăzute. Noile camere foto compacte Sony Cyber-shot™ W630, W620, W610 și S5000 sunt disponibile începând cu luna februarie a acestui an.