.

Genius a lansat în cadrul CES 2012 (Las Vegas) DeathTaker, cel mai nou mouse customizabil, dedicat entuziaștilor jocurilor video de tip MMO/RTS. Cu un design special creat pentru sesiuni de joc intens, Death Taker permite personalizarea utilizării produsului: 55 de macro-uri posibile, cu funcția de "Macro Management", setări DPI X-Y independente, precum și posibilitatea adăugării a până la șase greutăți de metal, fiecare cântărind 4,5 grame. De asemenea, utilizatorul poate selecta până la 16 milioane de culori decorative uimitoare, pentru unicitate absolută a produsului.

Procesorul integrat al DeathTaker oferă pasionaților jocurilor o viteză de răspuns de 1 ms, de 8 ori mai rapidă decât în cazul mouse-urilor obișnuite, prevenind blocarea în timpul jocului. Datorită rezoluției ajustabile DPI 100 – 5700, jucătorii își îmbunătățesc permanent rezultatele, reușind performanțe deosebite pe orice front virtual de luptă.

Mulțumită celor nouă butoane (stânga, dreapta, buton de mijloc cu scroll, final / pagina următoare / X DPI / Y DPI / nivel DPI / macro) și conexiunii stabile și fluide, asigurate de cablul USB de 1,8 m, cu conector placat cu aur, gamer-ii vor fi de fiecare dată cu un pas înaintea inamicului.

Durata de viață prelungită până la opt milioane de click-uri oferă o fiabilitate sporită, iar interfața Scorpion facilitează setarea cât mai comodă a funcțiilor dorite. Cu o greutate de numai 145 g, DeathTaker reprezintă o soluție ideală pentru entuziaștii jocurilor interesați de performanțele superioare și unicitatea instrumentelor de luptă pe câmpurile inamicilor online.

Modelul Genius DeathTaker va fi disponibil în România la prețul de 269,90 lei.