.

A trăi clipa este prima regulă a divertismentului de calitate. Cu noile playere Blu-rayDisc™ și sistemele Home Cinema, divertismentul atinge un nivel nemaiîntâlnit.

Călătoria începe cu o imagine mai clară și mai realistă, fie că urmărești un film stocat pe un disc Blu-ray, pe un DVD sau programe la televizorul conectat la internet. Chiar și videoclipurile rulate pe platforma YouTube™ au o calitate îmbunătățită, aproape de rezoluția HD.

Pentru cei care caută cea mai bună calitate a imaginilor, noul player BDP-S790 Blu-ray Disc™ poate reda filmele la rezoluția folosită în cinematograf Digital Camera 4K. Noul format de imagine oferă o rezoluție de patru ori mai bună decât actualul format Full HD.

Sunetul de calitate la un nou standard

Noile sisteme Home Cinema livrează un sunet mai cristalin, fie că urmărești cel mai recent film 3D lansat la Hollywood sau un serial TV.

Pachetul software preinstalat ajută la menținerea unei experiențe confortabile de vizualizare prin ajustarea automată a sunetelor puternice, inclusiv a celor din reclame. Urmărind nivelul sunetului în timpul dialogurilor, în locul exploziilor de sunet și a altor efecte audio, noile sisteme Home Cinema te ajută să îți menții atenția concentrată pe intriga filmului urmărit.

Calibrarea audio este o altă caracteristică importantă, care menține un nivel de sonorizare uniform, indiferent în ce parte a camerei sunt plasate difuzoarele. Datorită tehnologiei wireless, acestea pot fi amplasate oriunde în încăpere, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare.

În plus, noile sisteme Home Cinema din seria N sunt echipate cu difuzoare Magnetic Fluid. Acestea livrează un sunet fără cusur, fără distorsiuni, dar sunt și mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie și sunt mai compacte decât difuzoarele tradiționale.

Distracție și răsfăț

Cu tehnologia Wi-Fi integrată în cele mai multe dintre playerele Blu-ray Disc™ și sistemele Home Cinema, poți beneficia de multitudinea de divertisment disponibil online direct pe televizorul LED TV.

În timpul vizionării, utilizatorul poate afla informații despre o melodie care rulează în fundal sau despre filmul pe care îl urmărește – totul doar cu o simplă apăsare de buton. În plus, conținutul stocat pe smartphone poate fi urmărit cu ușurință direct pe televizor, cu ajutorul funcției "throw" care permite transferul fișierelor din telefonul mobil pe Blu-ray Disc™ Player sau pe sistemul Home Cinema. Aceeași funcție poate fi utilizată și pentru vizionarea conținutului disponibil pe computer, în vreme ce smartphone-ul devine telecomandă pentru sistemul multimedia. Acesta poate fi utilizat fie pentru realizarea ajustărilor, fie pe post de tastatură atunci când navigați din fața televizorului.

Un nou capitol în home entertainment

"Felul în care ne bucurăm de divertisment în confortul propriului cămin s-a schimbat, iar noile playere Blu-ray Disc™ și sistemele Home Cinema pe care le vom lansa în acest an reflectă această schimbare," spune Joss Kaldenberg, Business Manager, Audio & Video Marketing Europe. "Divertismentul nu se mai rezumă doar la colecția personală de DVD-uri sau discuri Blu-ray™, acum oamenii vor să se bucure și de conținut online. Și vor ca acesta să arate și să se audă mai bine decât pe PC", mai spune Kaldenberg.

"Cu ajutorul celor mai noi modele de playere Blu-ray™ și sisteme Home Cinema vă puteți bucura de serialele favorite, de clipurile preferate disponibile pe YouTube™ sau orice alt conținut disponibil online la o calitate excepțională."