.

Noua gamă Sony Handycam din 2012 captează imagini Full HD mai clare cu un sunet de înaltă calitate. Tehnologia avansată de la Sony explorează potențialul creativ al fiecăruia. Înregistrează imagini video clare, stabile și fără distorsiuni, spre deosebire de alte camere care dezamăgesc pentru că redau imagini video greu de vizionat. Zoom-ul puternic oferă imagini detaliate și clare, cu tehnologia audio îți permite să înregistrezi convorbirile chiar și atunci când sunt rafale de vânt.

Noua familie a modelelor de proiectoare transformă orice perete, tavan sau suprafață aflată la îndemână într-un cinematograf spontan. Și dacă vrei să adaugi o nouă dimensiune acelor amintiri speciale, cel mai mic model Handycam 3D, adaugă noi caracteristici pentru ca tu să obții imagini captivante.

Noi caracteristici pentru o imagine și un sunet HD de calitate

Noile modele aduc Stabilizatorul optic SteadyShot, un nou sistem de stabilizare optică mult mai sofisticat, care redă imagini mai clare, profesionale în condiții de înregistrare HD sau fotografiere. Stabilizarea se aplică acum întregului sistem optic, inclusiv lentilelor și senzorului de mișcare Exmor R™ CMOS. Rezultatul constă în cea mai bună imagine statică, fiind de până la 13 ori mai eficientă decât în cazul modelelor anterioare. Se poate aplica tuturor setărilor zoom, pornind de la un unghi larg și până la cel mai restrâns.

Patru noi modele din gama PJ dispun de un proiector integrat în rama ecranului LCD al camerei. Difuzoarele stereo beneficiază de tehnologia S-Master Digital Amplifier oferind un sunet clar, dinamic în timp ce te bucuri de înregistrările proiectate pe un perete sau pe orice altă suprafață.

Handycam nu are doar capacitatea de a capta imagini video Full HD uimitoare și nemișcate, ci și posibilitatea de a reda sunetul mai bine ca niciodată. Dotată cu noul Procesor Avansat de Sunet, camera are capacitatea de a detecta în mod automat zgomotul ambiant cum este cel creat de vânt, în situația în care o utilizezi afară. Un algoritm sofisticat reduce zgomotul produs de vânt într-o manieră inteligentă, în special frecvențele joase și medii care se suprapun peste claritatea discuției.

Vocile persoanelor se aud mai bine și ele. Funcția Closer Voice folosește opțiunea de detectare a feței Face Detection pentru a recunoaște persoanele din cadru. Astfel, procesarea audio avansată ghidează direcția microfonului, optimizează discursul și reduce zgomotul de fundal pentru a obține un dialog mai clar și mai precis.

Apărută anul trecut odată cu Cyber-shot™, ‘By Pixel Super Resolution’ analizează pixelii alăturați, depistând pattern-urile care se amestecă în contrast cu imaginea existentă în baza de date. Handycam folosește caracteristici adiționale pentru a obține fotografii de o rezoluție extrem de ridicată, nemișcate și cu detalii bine conturate.

Handycam Full HD 3D - pe cât de mică pe atât de puternică

Urmând lansării din 2011 a primei camere de larg consum din lume care filmează imagini Full HD 3D, noul model HDR-TD20VE are o carcasă cu dimensiuni de 66% . O pereche de lentile G potrivite stereoscopic cu zoom-ul optic 10x (12x în 3D si 17x în 2D) se potrivesc de minune cu senzorul de mișcare Exmor R™ CMOS și cu puternicul procesor dual de imagine BIONZ.

Acest sistem dual de înregistrare captează imagini 3D într-o rezoluție 1920x1080 Full HD, de care te poți bucura pe ecranul tău 3D cu ajutorul ochelarilor corespunzători. Înregistrările pot fi urmărite de asemenea fără ochelari pe ecranul LCD tactil 3D Xtra Fine de 8,8cm (3,5-inci). Noile reglări de intensitate AUTO 3D asigură o vizionare 3D mult mai naturală și confortabilă. Distanța dintre fiecare lentilă a camerei a fost de asemenea optimizată pentru a crea un efect stereoscopic extrem de realist. Prim-planul 3D poate fi utilizat acum de la o distanță minimă de 30 de cm de cameră, spre deosebire de 80 de cm, ca în cazul modelul precedent.

Alte caracteristici ale modelului HDR-TD20VE regăsite la modelele Handycam 2D includ opțiunea iAUTO, care reduce în mod automat zgomotul produs de vânt; opțiunea geotagging cu GPS; posibilitatea setărilor manuale; dotat cu un cablu USB încorporat pentru o mai ușoară transferare a fișierelor și a încărcării rapide la PC.

Noile accesorii ale camerei

În ceea ce privește îmbunătățirile aduse opțiunii de redare cinematografică a imaginilor. noile camere introduc Difuzorul Portabil care face în mod direct legătura cu ultimul model de proiector al handycam-ului. Difuzorul emite un sunet clar, la 360 de grade, astfel încât să poată fi auzit de toate persoanele aflate în încăpere.

Noul blitz HVL-LE1 este un LED cu Battery Video Light pentru fotografii profesionale. Modul Video Light poate ajusta diferite unghiuri ale luminii, atât vertical sau orizontal, cât și strălucirea și filtrul de conversie și de difuzie a culorii.

Luminarea cadrului cu o dispunere a unui număr de 60 de leduri de luminozitate, blitzul HVL-LE1 atașat accesoriului handycam-ului NEX-VG Series (cu lentile E-mount) sau o cameră (cu lentile A-mount). Poate funcționa cu baterii reîncărcabile infoLITHIUM tip V sau M, sau cu baterii obișnuite Ni-MH AA sau baterii alkaline de tip AA.

Suportul VCT-MP1 ‘Multipod’ este o soluție 4-way care cuprinde un monopod ajustabil, un mini trepied, un suport fix și unul carcasă. Este ideal pentru stabilizarea camerei, chiar și în cazul capturilor dinamice.

Noile carduri de memorie SDHC de 30 MB/s- ideale pentru Handycam® 3D

Potrivindu-se perfect modelului Handycam™, noua gamă de bază a cardurilor Sony SDHC va fi disponibilă începând cu luna martie 2012, în variante de până la 32 GB capacitate de stocare. X-ray-, shock- și rezistența la temperatură, reprezintă opțiunea ideală pentru călătorii, ocazii speciale și fotografierea de zi cu zi.

Performanța cardurilor a fost îmbunătățită pentru a putea stoca până la 30 de MB/s. Pe lângă caracterul mult mai rapid al transferurilor de fișiere pe calculator, viteza îmbunătățită a cardurilor depășește așteptările filmării Full HD și 3D cu acest Handycam.

O altă premieră mondială pentru Sony este softul File Rescue, care permite recuperarea filmelor și fotografiilor 3D și 2D șterse din greșeală sau deteriorate. Acest soft poate fi descarcat gratuit de către posesorii cardurilor înregistrați pe site.