.

Cât de mult poate fi îmbunătățită o imagine redată de un televizor și cum pot televizoarele să aducă o îmbunătățire în viața noastră? Putem să realizăm toate aceste lucruri păstrând însă un design atrăgător? Acestea sunt întrebările pe care și le pun inginerii de la Sony de câte ori creează un televizor nou. Ultima serie de televizoare vine cu o tehnologie de optimizare a imaginilor, X-Reality Pro, care corectează calitatea semnalului mai slab la o calitate similară celui HD sau redând imagini de o calitate îmbunătățită fie că sunt în format 2D sau 3D. De asemenea, numărul canalelor disponibile a fost extins, la fel ca numărul aplicațiilor și a posibilităților de conectivitate. Ne-am concentrat mai mult asupra stilului și ergonomiei televizoarelor și stativelor.

Imaginează-ți ce poți vedea –X-Reality și X-Reality PRO

Tehnologia de îmbunătățire a imaginilor X-Reality PRO și X-Reality, este acum mai inteligentă. Astfel, cu X-Reality PRO televizorul știe ce vrei să urmărești chiar înaintea ta. Poate recunoaște dacă pe display va apărea o față sau o scenă de fundal ce are nevoie de mai multe detalii, ajustând în mod inteligent imaginea redată. De asemenea, televizorul poate distinge între diferite tipuri de conținut – televiziune digitală, conținut video online, o fotografie sau un film ce rulează pe DVD sau disc Blu-ray™, astfel că sunt făcute setările potrivite pentru orice tip de conținut redat. Tehnologiile X-Reality PRO și X-Reality au fost adaptate și pentru conținutul 3D. Cu ajutorul funcției Super Resolution conținutul 3D este redat la rezoluție HD, astfel că imaginile sunt mai clare si mai realiste.

Beneficiezi mai mult de 3D

Nimic nu depășește tensiunea, emoțiile și adrenalina resimțite în timpul unui eveniment sportiv. Dacă nu poți ajunge la meci, cel mai apropiat lucru de realitate este vizionare pe un ecran mare, în format 3D. Cele mai noi modele de televizoare 3D Sony dispun de paneluri 3D cu timp de răspuns ridicat, care oferă imagini de calitate, cu o rată de refresh de patru ori mai rapidă. Astfel vei fi sigur că nu vei pierde nicio fază pe poartă. Pentru o experiență 3D mai captivantă, funcția Auto 3D ajustează automat percepția adâncimii imaginii - perfectă atunci când urmărești conținut 3D online, transmis de un post TV sau captat de o cameră video 3D. Imaginea redată este mai puțin încețoșată iar experiența de vizualizare este mai confortabilă.

Un pas înainte către conținut online

Conectivitatea este o componentă centrală a noii serii de televizoare Sony. Toate modelele dispun de conexiuni Wi-Fi, oferind acces mai rapid la conținutul variat disponibil online. De asemenea, noile televizoare asigură o conectivitate mai ușoară la rețelele de socializare și la Skype.

Noile Sony Internet TV oferă o experiență home cinema desăvârșită alături de Network Media Player-ul "NSZ-GS7" sau Blu-ray Disc Player-ul "NSZ-GP9" cu funcție Google TV. Datorită interfeței integrate, poți avea acces direct la tot universul de conținut printr-o conexiune simplă HDMi.

Sincronizat

Filmele, emisiunile TV și videoclipurile stocate pe computer sau chiar și imaginile din smartphone prind viață cu noile funcții Intelligent Connect și Wi-Fi Direct. De îndată ce televizorul a fost conectat la rețeaua din casă, poate reda orice fel de conținut din oricare dintre aceste dispozitive prin apăsarea unui simplu buton.

Stil clasic, design uimitor – noua imagine a anului 2012

Ai văzut vreodată un televizor plutitor? Am păstrat liniile caracteristice dând noilor televizoare LED un stativ creând impresia că se sprijină pe o pernă de aer, dar fiind complet stabile. De asemenea, am creat stative noi cu difuzoare integrate pentru un sunet de calitate și un stativ în formă de șevalet elegant, ideal pentru încăperile cu mobilă joasă. Chiar și ochelarii 3D au primit retușuri de design, fiind acum mai ușori și mai eleganți, cu rame din titan.

Idei noi care protejează mediul înconjurător

Cât de inteligent poate fi un televizor? Poate ajusta automat imaginea în funcție de conținut reducând consumul de energie cu 30%? Noua gamă de televizoare LED include tehnologia Scene Optimised Energy Saving technology care eficientizează consumul de energie cu 15-20% fără compromis în ceea ce privește luminozitatea, contrastul sau calitatea imaginii. Noile modele sunt până la 40% mai eficiente energetic în comparație cu modelele precedente, oferind imagini High Definition cu un impact minim asupra mediului.