.

Creată pentru iubitorii de muzică de către cei care iubesc muzica, noua serie Walkman® Z este prima generație de Playere de Divertisment Mobil cu sistem de operare Android.

Experiență audio personală de cea mai bună calitate

Noua serie Walkman® Z impresionează prin calitatea sunetului. Creat inițial pentru sistemele home cinema Sony, amplificatorul digital integrat S-Master MX reduce nivelul de zgomot și distorsiunile, îmbunătățind astfel calitatea pieselor favorite.

În plus, căștile intraauriculare EX și S-Master MX sunt echipate cu tehnologiile speciale Clear Bass, Clear Stereo, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), astfel încât colecția audio favorită se aude mult mai bine. Printr-o singură atingere a butonului W.BUTTON este lansată aplicația W.Control care te ajută să explorezi colecția favorită de muzică, să navighezi prin ultimele albume sau să te bucuri de o experiență vizuală deosebită pe ecranul playerului. Totodată, noul Walkman® Z sortează colecția de muzică cu ajutorul funcției SenseMe™, selecția fiind făcută în funcție de 14 canale tematice potrivite momentului zilei sau stării de spirit a ascultătorului.

Descoperiri nemărginite

Nu ai tot timpul nevoie de un computer pentru a descoperi cea mai nouă muzică. Având modul Wi-Fi încorporat, noile playere Walkman® Z se conectează direct la milioane de piese online.

Noile Walkman® Z sunt primele playere Sony cu sistem de operare Android™, având o serie de aplicații, dar și acces direct la baza de aplicații în continuă dezvoltare din Android Market™.

Împărtășești pasiunea pentru muzică

Noul sistem audio xLOUD™ oferă posibilitatea de a asculta muzică împreună cu prietenii fără a avea nevoie de o stație de andocare cu difuzoare. Playerul poate fi conectat la orice dispozitiv prin rețeaua DLNA și printr-o singură atingere a comenzii "Throw" fișierele audio, video sau imaginile pot fi vizionate direct pe televizor, pe computer sau pe sistemul home audio. Playerul poate fi conectat la un televizor și prin portul HDMI pentru a viziona filme sau fotografii la rezoluție înaltă. Totodată, prin modulul Bluetooth®, playerul poate fi conectat la difuzoare, căști, sisteme hi-fi sau la sistemul audio al mașinii fără a avea nevoie de cabluri.

Ecran LCD cu reflexie redusă pentru o experiență vizuală intensă

Muzica, jocurile, videoclipurile și aplicațiile prind viață pe ecranul LCD de 10,9 cm (4,3") cu reflexie redusă. Timpul scăzut de răspuns combinat cu procesorul grafic dual core NVIDIA® Tegra® de 1 GHz păstrează imaginile vii, fie că e vorba de pagini web, filme sau aplicații.

Noul player Sony Walkman® Z1050, cu capacitate de stocare de 16GB va fi disponibil din luna martie a acestui an.