.

Din 18 iunie și până la finele lui septembrie, RCS & RDS, compania care a început recent extinderea hotspoturilor Digi Wi-Fi la nivel național, permite oricui dorește să testeze noul său serviciu de Internet wireless, acces gratuit limitat în rețeaua Wi-Fi, în zona litoralului.

Va putea accesa GRATUIT rețeaua de Internet wireless a RCS & RDS, oricine se află pe perioada verii în stațiunea Mamaia sau în celelalte stațiuni, în zonele cu acoperire Digi Wi-Fi, în limita unui trafic zilnic de 100 MBytes.

Clienții companiei au deja acces gratuit și permanent, oriunde în rețeaua Digi Wi-Fi și dispun de trafic nelimitat, indiferent de zona de conectare. Au aceste avantaje:

 abonații serviciului de internet fix Digi Net Fiberlink 2, de până la 100 Mbps

 abonații pachetelor de internet fix Digi Net Fiberlink 1, de 50 Mbps, plus internet mobil Digi Net Mobil prin modem USB sau pe telefon mobil.

Până în acest moment, compania a instalat echipamente care permit clienților Digi Net și Digi Net Mobil accesul liber la Internet în București, în județele Bihor, Brașov, Mureș, Argeș, Sibiu și pe litoral. În următoarea etapă, RCS & RDS va extinde rețeaua de hotspoturi în peste alte 40 mari orașe din țară.

Operatorul va extinde curând și zonele de testare a noului serviciu de internet, o dată cu expansiunea rețelei de hotspoturi în Mamaia și în celelalte stațiuni de pe litoral. Cei care ulterior testării, vor dori să devină clienți ai companiei, vor dispune de 3 servicii de internet cu numai 39 lei (TVA inclus): Internet fix de până la 100 Mbps, Internet mobil de până la 7,2 Mbps și internet wireless Wi-Fi cu vitezele maxime mai mari de 7,2 Mbps.