.

Samsung Electronics Co., Ltd a anunțat lansarea unei noi game de camere zoom ultra portabile, ce dispun de tehnologie Wi-Fi. WB850F, WB150F și ST200F aduc o îmbunătățire a zoom-ului optic avansat și calității imaginii cu care s-a remarcat seria WB, dispunând, în același timp, de capabilitate Wi-Fi, pentru a facilita partajarea și stocarea imaginilor oriunde v-ați afla. Cu un corp compact, ușor și rezistent, noua serie zoom de la Samsung este companionul perfect pentru călătorie.

Noua tehnologie SMART Wi-Fi de la Samsung va schimba modul în care fotografiați, partajați și stocați imaginile. Cu noile camere cu zoom lung Samsung SMART, utilizatorii nu trebuie să își mai facă griji legate de încurcarea cablurilor atunci când transferă imaginile într-un hard Drive, datorită funcției Auto Backup. Utilizatorii se pot bucura și de avantajele spațiului gratuit de stocare disponibil prin serviciul Cloud Samsung AllShare Play și Microsoft SkyDrive, pentru a face fotografiile accesibile de oriunde.

Cu ajutorul capabilității Wi-Fi a noilor camere cu zoom lung Samsung SMART, partajarea fotografiilor este mai rapidă și mai facilă decât oricând. De la orice hotspot Wi-Fi, utilizatorii pot trimite prin e-mail sau pot împărtăși fotografiile prin intermediul rețelelor sociale precum Facebook sau Picasa și pot posta videoclipuri pe YouTube în câțiva pași simpli. WB850F folosește, de asemenea, GPS și Live Landmark pentru a face călătoriile mai plăcute, prin posibilitatea de a descărca hărți și de a afla informații despre locații din apropiere, la o simplă apăsare de buton. Busola Digitală poate oferi utilizatorilor informații despre poziția lor și le poate arăta cât de departe sunt de diferite locații, în timp ce funcția MapView permite descărcarea de hărți și folosirea camerei pentru a explora noi orașe. Pentru cei care nu au nevoie de Wi-Fi, WB150 și ST200 vor fi disponibile fără această funcție.

La fel ca predecesoarele din seria WB, WB850F, WB150F și ST200F facilitează captarea detaliilor incredibile, grație obiectivelor zoom, pentru imagini close-up care altădată ar fi fost inaccesibile. WB850F dispune de zoom optic 21x – cel mai performant zoom de la Samsung, cu un super zoom optic impresionant, de 18x, pe WB150F și un obiectiv cu zoom optic 10x pentru ST200F. Pentru imagini de înaltă calitate, toate modelele travel zoom beneficiază de senzori mai mari de 12 Megapixeli (16,2 Mp pe WB850F și 14,2 Mp pe WB150F). WB850F dispune de un senzor inovator BSI CMOS ce reduce zgomotul și distorsiunea, chiar și în condiții de luminozitate slabă, iar ecranul VGA AMOLED de 3" redă imaginile în claritate maximă.

Myoung Sup Han, Vicepreședinte Senior și Șef al diviziei Digital Imaging din cadrul Samsung Electronics, a declarat: „Realizarea și împărtășirea fotografiilor cu cei dragi este unul dintre cele mai plăcute aspecte ale oricărei călătorii. Acestea înseamnă mai mult decât simpla captare a amintirilor – sunt o parte integrantă a experienței în sine. Ascultând dorințele utilizatorilor, am înțeles că posibilitatea de a proteja amintirile și de a partaja instantaneu imaginile era ceea ce lipsea camerelor de înaltă calitate. Pornind de la această idée, am adăugat funcționalitatea Wi-Fi de ultimă oră seriei noastre travel zoom, care se alătură calitatății impecabile a imaginii oferită de senzorii și obiectivele zoom generos, pentru a putea stoca și împărtăși experiențele mai bine decât oricând."

Împărtășiți scene de neuitat în Full HD

Chiar dacă filmați carnavalul din Rio de Janeiro de la înălțimea unora dintre cele mai înalte clădiri din lume, camerele travel zoom de la Samsung permit înregistrare video HD. WB850F captează detalii uimitoare în Full HD 1080/30p și pesaje spectaculoare la 1080/60i, în timp ce WB150F și ST200F dispun de HD la 720/30p. Astfel, experiențele inedite vor fi captate în cele mai vibrante culori.

Aduceți orice imagine la viață cu Motion Photo

Puteți fi singura persoană care se mișcă printre o mulțime de statui sau puteți vedea un copac singuratic legănându-se în vant – cu Motion Photo, puteți aduce la viață un singur element dintr-o fotografie obișnuită, în timp ce restul cadrului rămâne static. Editați-l instantaneu cu camera și folosiți Wi-Fi pentru a-l împărtăși imediat, fără a avea nevoie de un computer. Această funcție este disponibilă pe ST200F.

Cadrul perfect, cu cea mai mare ușurință

Cu noile camere, puteți alege orice cadru pentru o fotografie perfectă. Cu modelele WB850F și WV150F, vă puteți explora talentul fotografic prin controlul manual complet, profitând, de asemenea, de OIS (disponibil pe toate modelele - WB850F, WB150F și ST200F). În plus, Smart Auto, disponibil pe toate modelele noi, identifică și selectează automat modul scenă potrivit, pentru a oferi cele mai bune rezultate de fiecare dată. De la un foc de artificii, la o încăpere special iluminată pentru o petrecere, tehnologia de detectare a scenei identifică în ce condiții va fi captată scena și ajustează automat setările pentru rezultate uimitoare.

Live Panorama, pentru a prinde pe toată lumea în cadru

Live Panorama, disponibilă pe WB850F, WB150F și ST200F, permite captarea întregii acțiuni, facilitând realizarea de cadre panoramice fără a pierde din detalii, de la vârfuri de munte, până la grupuri mari de prieteni. Funcția permite fotografierea cu ușurință a cadrelor largi prin simpla apăsare a butonului Shutter și plimbarea camerei de-a lungul scenei. Utilizatorii pot chiar să previzualizeze întreaga scenă pe care tocmai au captat-o, prin intermediul ecranului LCD.

Funcții distractive, pentru un plus de amuzament în călătorie

Cu ajutorul Split Shot, puteți împărți ecranul în trei cadre separate și puteți crea până la trei fotografii diferite prin lipirea lor, pentru a crea un nou punct de vedere asupra călătoriei. Magic Frame permite poziționarea subiectului într-unul dintre fundalurile pre-încărcate, cum ar fi billboard-urile sau posterele și ștergerea unei părți dintr-o fotografie existentă, pentru și mai multă creativitate. Puteți folosi funcția Picture in Picture pentru a vă insera fotografia – fie că e vorba despre un moment inedit, sau un portret – într-o altă imagine sau videoclip, pentru a realza un colaj memorabil cu imaginile preferate. În final, puteți adăuga efectele de bend, stretch și warp pozelor în care apar prietenii și familia, pentru momente vesele – cu funcția Funny Face trebuie doar să apăsați butonul cu 5 direcții pentru a mări capete sau nasuri ori crea distorsiuni amuzante. Iar atunci când mișcați camera, Face Tracking păstrează imaginile simpatice exact așa cum le doriți.