.

Interconectare, imagini desăvârșite și un sunet de înaltă calitate sau mixul unic de produse electronice, conținut și servicii online sunt doar câteva dintre aspectele care deosebesc tehnologiile uimitoare ale Sony la CES 2012. Sony le permite utilizatorilor să pătrundă într-o nouă eră a produselor interconectate, de la televizoare, playere Blu-ray, sisteme Home Cinema, tablete, smartphone-uri, până la PC-uri, camere video și dispozitive produse audio. Cu o ofertă extinsă de servicii online (programe TV, filme, jocuri sau muzică în cloud), Sony se concentrează pe un acces mai rapid la un conținut vast, așa cum își doresc utilizatorii. Astfel, prin intermediul acestei convergențe de hardware, conținut și Internet, Sony propune o experiență nouă de divertisment.

"Sony produce și oferă mai multe experiențe de divertisment decât orice altă companie, din orice alt loc, " declară Sir Howard Stringer, Chairman, CEO și Președinte al Sony Corporation. "Vom continua să creăm cele mai bune produse din lume, de tipul celor care îi determină pe oameni să se gândească la un Sony, când se gândesc la viitor."

"Sony și-a propus să ofere divertisment la cel mai înalt nivel, nu ne putem mulțumi doar cu faptul că realizăm cele mai bune produse electronice. Filmele, muzica și jocurile Sony alături de tehnologiile pe care le dezvoltăm, precum 3D fără ochelari sau tehnologia 4K reprezintă angajamentul nostru în fața consumatorilor," Phil Molyneux, Președinte și COO al Sony Electronics.

La CES, Sony a prezentat și noul display revoluționar numit "Crystal LED Display." Acest dispozitiv unic reprezintă primul display auto-emitent din piață, care folosește LED-urile drept sursă de iluminare și care reușește să ofere un contrast mai puternic, o gamă mai largă de culori și imagini realiste superbe.

Televizoare/ Sisteme Home Cinema

Sony extinde gama televizoarelor BRAVIA® și se concentrează pe trei modele: entry-level BX, modelele din segmentul mediu EX și modelul de top HX. Modelele prezentate oferă imagini Full-HD (1080p) impresionante, cu luminozitate ridicată și un contrast remarcabil. Panoul OptiContrast de la Sony aduce imaginea cât mai aproape de utilizator și creează un fundal întunecat, pentru a obține un contrast dinamic bogat chiar și în cele mai luminoase încăperi. Calitatea imaginii este îmbunătățită de procesoarele digitale de imagine X-Reality PRO și X-Reality de la Sony, alături de tehnologia Motionflow XR care reduce efectul de blur cauzat de mișcarea rapidă a camerei de filmat.

Sony dezvoltă linia de produse cu ajutorul platformei Google TV, prin intermediul unui nou Network Media player și a unui Blu-ray Disc™ player. În plus, cele trei modele BRAVIA fac perfect legătura cu Google TV pentru o mai ușoară utilizare.

Imagini Digitale

Sony prezintă 13 noi modele de camere Handycam, între care și cea mai compactă cameră video 3D cu două obiective, HDR-TD20VE. Cea mai nouă îmbunătățire a camerelor Handycam este noul sistem de stabilizare a imaginii, numit "Balanced Optical Steady Shot." Datorită capacității de manevrare a întregului ansamblu optic, printre care lentilele și senzorul de imagine, această tehnologie elimină efectul de blur produs de tremuratul mâinii, fiind de până la de 13 ori mai eficientă decât cea prezentă pe modelele precedente.

Sony dezvoltă, de asemenea, linia camerelor video cu proiector încorporat, lansând un nou model și accesorii ale acestuia, care prezintă performanțe audio ridicate, asemenea unei camere 3D (HDR-TD20V), în dimensiuni cu mult reduse.

Sony anunță și noile camere digitale Cybershot cu posibilitatea de captură nemișcată și o nouă soluție post-shooting numită "Play Memories", care facilitează vizionarea, editarea, transmiterea prin e-mail, partajarea pe internet sau scrierea imaginilor pe disc după conectarea camerei la PC. În plus, stabilizatorul de imagine SteadyShot asigură imagini clare, bine-definite chiar atunci când nu este folosit un trepied.

Audio

Linia de playere Walkman MP3 se îmbogățește cu noul model Walkman Z. Acest produs dispune de o interfață particularizată și noi opțiuni de conectare la Android Market. Conținutul media poate fi redat wireless pe orice dispozitiv compatibil DLNA, sau prin HDMI pe televizoarele BRAVIA.

VAIO

Linia de notebook-uri Sony VAIO își continuă evoluția pentru a oferi mai multe opțiuni de divertisment și noi variante de design, care să permită o productivitate și o mobilitate mai mare pentru consumator. La CES 2012, Sony a lansat o serie de noi tehnologii și prototipuri, care variază de PC-uri și notebook-uri cu design slim până la sisteme PC all-in-one dotate cu tehnologia BRAVIA și care oferă o experiență 3D fără ochelari.

Smartphone-uri

Noul Sony Xperia™ ion este primul smartphone LTE, dotat cu un ecran HD de tipul Reality Display de 720 de pixeli, susținut de Mobile BRAVIA. Este subțire, cântărește puțin, iar carcasa din aluminiu ascunde o cameră de 12MP cu timp rapid de răspuns. Mai mult, noul model Xperia S oferă o experiență Full HD, imagini 3D și multe altele.

Sony le are pe toate: produse, conținut, servicii și conexiuni la tehnologie pentru 2D, HD, 3D și 4K, la care se adaugă jocurile și un Grammy- premiul Academiei pentru muzică și filme, dar și noile producții și viitorul blockbuster precum "Men in Black 3". Sony demonstrează la CES o dedicare totală față de divertisment din partea unei companii de divertisment.