.

De curând, TV Paprika s-a lansat în rețeaua celui mai mare furnizor de servicii de televiziune din România, RCS & RDS. Postul poate fi urmărit în pachetele de televiziune analogică și digitală prin cablu, oferite de operatorul de telecomunicații. „Prin portofoliul său, Chello Central Europe ne-a oferit oportunitatea de a îmbogăți conținutul grilelor noastre de programe. Abonații noștri au acces la un număr extins de programe pentru copii, femei, la posturi educaționale și de știri. Ne bucurăm să putem completa pachetele Digi TV cu cel mai puternic canal cu tematică culinară din Europa, TV Paprika", precizează Florin Nemeș, Coordonator Marketing și PR RCS & RDS.

 

Prin intermediul acestui parteneriat, RCS & RDS aduce unui număr de peste 3 milioane de telespectatori din România, o serie nouă de programe TV cu un conținut gastronomic, de interes general. TV Paprika este singurul canal de televiziune din România dedicat gătitului echilibrat și vieții sănătoase. Prin emisiunile sale, canalul promovează sfaturi practice și secrete culinare unice, iar datorită programelor sale extrem de atractive, prezentate de bucătari faimoși, TV Paprika a devenit brandul cel mai puternic din Europa al programelor culinare.

 

Postul TV însumează 6 milioane de abonați în cele patru teritorii din Europa în care este transmis: Ungaria, România, Cehia și Slovacia.

 

TV Paprika este deținut și operat în totalitate de Chello Central Europe, parte a Chellomedia, divizia europeană de conținut a Liberty Global, Inc. și a intrat pe piața din România în anul 2008.

 

„Chello Central Europe se bucură de o relație lungă și de succes cu RCS & RDS, iar de-a lungul anilor o parte din posturile noastre tv au pătruns în grila sa de programe. Suntem încântați să lansăm TV Paprika în rețeaua Digi și suntem siguri că telespectatorii se vor bucura de conținutul său de înaltă calitate cu producții locale și internaționale", precizează Alena Blahovcova, Affiliate Sales Vice-President Chello Central Europe.

 

Celelalte canale TV din portofoliul Chello Central Europe care emit în rețeaua RCS & RDS sunt: Minimax, Romantica, Zone Reality, Bloomberg și CCTV News.

 

Despre Chello Central Europe

Chello Central Europe este principalul furnizor de conținut din Europa Centrală.

Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel și Food Network. Compania are, de asemenea, un joint-venture cu MGM Channel. În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează și AT Media, agenția de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât și Mojo Productions, un studio de producție full service pentru televiziunile locale și internaționale din regiune.

www.chellocentraleurope.com

 

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația, Serbia, Spania și Italia. Compania și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 200 orașe din țară. RCS & RDS este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit și este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicații din România care oferă pachete complete cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel și telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piață.

www.rcs-rds.ro