.

Începând cu această lună, RCS & RDS a lansat campania promoțională „Primești MAXIM, plătești MINIM!", în cadrul căreia cine dorește serviciile Digi, are la dispoziție două opțiuni promoționale:

1. fie achiziționează pachetele superioare de televiziune, respectiv de internet fix la prețul celor mai mici abonamente aferente acestor servicii

2. fie primește primele 3 luni gratuit pentru orice serviciu Digi nou contractat.

Promoția este valabilă pentru cei care încheie contracte până la 31 decembrie 2010.

În prima variantă, noul abonat va dispune de pachetele cu beneficii maxime, plătind prețul pentru pachetele cu beneficii minime, timp de 6 sau 12 luni, în funcție de alegerea sa. Primește în plus, extraopțiuni sau servicii asociate gratuit la abonamentul de bază din cadrul promoției.

TV maxim la tarif lunar minim + gratuit, 6 canale de filme

Astfel, cei care se vor abona la pachetele TV analogice și digitale Extra și Extra Digital, în valoare de 32 lei (inclusiv TVA), vor plăti timp de 6 sau 12 luni prețul abonamentelor Bază și Bază Digital, adică 25 lei lunar (inclusiv TVA). Vor primi, pentru aceeași perioadă, GRATUIT, pachetele de filme HBO MaxPack și CineStar. Acestea conțin câte 3 canale de filme, HBO, HBO Comedy, Cinemax, respectiv ActionStar, CineStar, ComedyStar și costă în afara promoției 7 lei și 6 lei (inclusiv TVA). Practic, abonatul face o economie pentru serviciul TV de aproximativ 240 lei dacă optează pentru varianta de reducere de preț pentru 12 luni.

Cei care preferă televiziunea digitală, vor avea avantaje permanente, independente de promoție: beneficiază de acest serviciu digital la preț de televiziune analogică, au număr mai mare de canale și primesc echipamentul necesar recepției digitale cu un discount de 100% al chiriei lunare. Au suplimentar acces la 8 canale gratuite în format HD, dacă achiziționează sau închiriază decodorul pentru recepția high definition a semnalului. Vor avea astfel inclus și Digi Sport HD, cu transmisiuni HD directe ale derby-urilor Ligii 1 și ale meciurilor din cele mai importante competiții europene și mondiale de fotbal și extrafotbal (Premier League, Ligue 1, Primera Division, Italia Serie A, Moto GP, handbal, gimnastică, judo, etc.).

Internet fix de 100 Mbps la preț de internet de 50 Mbps + gratuit, internet mobil

Cine dorește internetul fix cu cea mai mare viteză din România, de 100 Mbps, îl poate avea acum la un preț redus cu 10 lei pentru o perioadă de maxim 12 luni. Noul abonat Digi Net Fiberlink 2 va plăti în această perioadă abonamentul de Digi Net Fiberlink 1, de 29 lei (inclusiv TVA) și va primi suplimentar, gratuit pe toată perioada contractului, Digi Net Mobil prin modem USB, cu viteze de până la 7,2 Mbps, trafic nelimitat și echipament cu chirie lunară de 0 lei.

În varianta secundară, cu primele 3 luni de abonament gratuite, promoția se aplică pentru oricare dintre serviciile Digi, individual sau în pachete, fiind valabilă inclusiv pentru serviciile care nu fac obiectul primului tip de promoție: TV prin satelit, telefonie fixă și mobilă, internet mobil. Cine achiziționează în această variantă pachetul complet, cu 5 servicii Digi (TV, internet fix și mobil, telefonie fixă și mobilă) plătește un tarif minim lunar de 59 lei (inclusiv TVA) și poate face o economie de până la 267 lei.