.

Asseco South Eastern Europe organizează conferința "New Banking Vision 2010", una din cele mai importante conferințe regionale care se adresează sectorului financiar-bancar și se va desfășura în perioada 25 - 28 mai, la Umag, o stațiune din Croația. "În cadrul sesiunilor care vor avea loc vor fi abordate subiecte dintre cele mai actuale cum sunt cele referitoare la transformările majore ale industriei bancare având ca obiectiv modernizarea serviciilor. Bancheri și analiști vor explica provocările care stau în fața băncilor pentru realizarea acestui deziderat. Vor fi abortate subiecte majore și extrem de actuale: Ce am învățat din criza? Ce se pregătește de către FMI sau banca Mondială? În ce măsură și cum inițiativele organizațiilor internaționale și ale celor mai puternice guverne vor afecta viitorul induustriei bancare? Experții Asseco SEE vor vorbi despre prevenirea dezastrelor pentru servere și rețele, a erorilor de software, virușilor, greșelilor umane, toate acestea putând avea efecte catastrofale pentru funcționarea sistemelor IT", precizează Piotr Jelenski (foto), CEO, Asseco South Eastern Europe.

Lideri ai industriei IT vor prezenta evaluări ale pieței de profil: Oracle după achiziția Sun; Provocările în arena centrelor de date (Cisco, EMC si VMware); Microsoft Wave 14; Răspunsurile IBM la schimbări.

"Din România va participa un grup de top manageri din câteva importante instituții bancare", precizează un oficial al Asseco SEE (România). "Credem că va fi o bună oportunitate pentru a face mai bine cunoscută expertiza noastră la nivelul grupului Asseco South Eastern Europe. Strategia companiei are o componentă de sinergie, astfel încât să punem în valoare la nivel regional expertiza entităților de business din fiecare țară, inclusiv a noastră, care să poată fi valorificată și în alte țări din zonă".

Asseco South Eastern Europe (deținut de grupul polonez Asseco) este un grup regional care operează în 11 țări, cu aproape 900 de angajați și un volum de afaceri de aprox. 100 mil. euro, deținând competențe solide în integrarea de sisteme și servicii IT pentru administrația publică, telecom, sănătate, educație, media și furnizarea de soluții pentru domeniul bancar.