.

Banca Comercială Română (BCR) a decis să implementeze în infrastructura informatică proprie soluțiile de securitate ESET NOD32 Antivirus. BCR urmează să utilizeze cele peste 10.000 licențe pentru stații pentru o perioadă de trei ani.

Peste 10.000 de calculatoare aparținand sistemului informatic al BCR urmează sa fie dotate cu soluțiile de securitate ESET NOD32 Antivirus. Decizia a fost luată în urma unei analize de piață și a unor serii de teste de securitate efectuate de catre specialiștii IT din cadrul BCR.

"Faptul că liderul pieței bancare din România a decis să folosească pe sistemele proprii soluțiile de securitate oferite de către noi nu face decât să întărească afirmația noastră că produsele ESET NOD32 Antivirus oferă cel mai înalt nivel de siguranță și performanță, cu un impact minim asupra resurselor de calcul, inclusiv în cadrul unor aplicații bancare complexe în care securizarea infrastructurii informatice joacă un rol critic. Vom continua să oferim soluții de securitate IT perfect echilibrate cât și servicii de top companiilor din România, indiferent de dimensiunea lor, având deplină încredere în produsele informatice pe care le oferim utilizatorilor finali prin intermediul rețelei de parteneri la nivel național", precizează Alexandru Sipciu (foto), Director General Axel Soft IT Group, distribuitor exclusiv în Romania al soluțiilor de securitate ESET.