.

BITSoftware a lansat versiunea Socrate+ 2011.06, care vine cu o serie de îmbunătățiri funcționale, de scalabilitate și tehnice în zona de administrare, Producție, POS, Comercial și Trezorerie. Cu noua versiune Socrate+, retailerii au posibilitatea de a administra magazine de formate diferite în cadrul aceleiași rețele, de a defini pachete de articole cu utilizare pe POS și de a gestiona automat diferențele de recepție care pot apărea în magazine.

Modificări importante au fost aduse și componentei de Proiecte, unde a fost introdusă posibilitatea preluării, la generarea unui proiect, a datelor referitoare la anexe și oferte direct din contract. Noua versiune permite, de asemenea, generarea facturii client și a avizelor de expediție din Proiect, precum și urmărirea rapoartelor de tip planificat versus realizat la nivelul fiecărui proiect.

Socrate+ 2011.06 a adus îmbunătățiri funcționale și în ceea ce privește posibilitatea verificării codului de identificare fiscală (CIF) în momentul definirii unui client sau furnizor, mecanismul de integrare cu Online banking, importul de Avize Furnizor din fișiere xls și stabilirea costului standard, venitului standard și planificare OHE, la nivel de angajat.