.

Clienții Speed Taxi pot plăti din 5 noiembrie cursa de taxi direct cu telefonul mobil, în numai 3 click-uri. Serviciul este disponibil prin mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile – în magazinele online ale comercianților, la casele de marcat sau direct în aplicație. „Prin fiecare nou parteneriat continuăm să ne diversificăm serviciile și să transformăm mobilPay Wallet într-o soluție de plată la îndemână pentru tot mai multe activități cotidiene. Utilizatorii noștri au de acum posibilitatea să plătească cursa de taxi la orice oră printr-o operațiune simplă, direct de pe telefon, scutind astfel timp și fără grija de a avea întotdeauna numerar la ei”, precizează Felix Crișan, CTO & Co-founder mobilPay.com
 
Astfel, după terminarea unei curse Speed Taxi, clienții au posibilitatea să solicite plata cu mobilul și să scaneze codul QR disponibil în mașină, utilizând funcția Scan&Pay a aplicației mobilPay Wallet. Apoi, aceștia vor selecta în aplicație cardul cu care doresc să plătească, iar la final confirmă plata.
 
„Fiind cel mai mare dispecerat taxi din Bucureşti şi din ţară şi promoterul celor mai noi tehnologii pe piaţa taxi din România, am ales un partener inovativ, pe măsura noastră”, precizează Andrei Gafița, CEO și Founder, Speed Taxi.
 
În urma acestui parteneriat, mobilPay Wallet își extinde portofoliul de servicii din categoria transport în zona industriei de taxi, pe lângă plata biletelor sau abonamentelor de transport public disponibilă în prezent în orașe precum Cluj Napoca, Alba-Iulia, București, Constanța, Ploiești sau Turda.