.

La aproape 4 ani de la data lansării (11 septembrie 2007), cardul Carrefour MasterCard se reinventează cu un plus de siguranță, o nouă înfățișare și un pachet suplimentar de avantaje, pentru a oferi posesorilor actuali și clienților noi și mai multe motive de utilizare.

Grație microcipului încorporat, cardul Carrefour intră în categoria cardurilor « smart », sporind astfel siguranța tranzacțiilor realizate prin intermediul său. Microchipul oferă nu doar posibilitatea unei mai bune stocări și procesări a informațiilor, ci și o protecție suplimentară împotriva falsificării cardului.

Noua generație de carduri se distinge printr-un layout elegant, în nuanțe de bleumarin. Conform declarațiilor Andreei Mihai, Directorul de Marketing al Carrefour România, "elementele grafice ale cardului sugerează atât diversitatea facilităților pe care le oferă noul card Carrefour MasterCard, cât și adaptabilitatea perfectă a cardului la orice modalitate de utilizare - cumpărături sau retrageri de numerar, on-line și off-line".

În plus, noul card Carrefour MasterCard își dorește să surprindă plăcut clienții rețelei Carrefour și prin intermediul promoțiilor temporare sau permanente ce debutează din 15 august. Astfel, timp de o lună, cei care solicită cardul Carrefour MasterCard, pe lângă faptul că primesc noul tip de card cu chip, pot achiziționa electronice și electrocasnice de minimum 3.500 lei, în 10 rate fără nicio dobândă. Rambursarea este cu atât mai comodă cu cât clienții pot plăti oricât doresc din rată, fără ca suma rămasă neachitată să fie considerată restantă, întrucât intră în sistemul cu «plata în rate», pentru care sumele minime de plată lunară încep de la 22 lei.

In seria promoțiilor de anvergură ce se vor derula până la finele anului, posesorii de carduri Carrefour vor regăsi campanii îndrăgite precum « Bani înapoi pe card » sau facilitatea achitării cumpărăturilor din hipermarketurile Carrefour în 3 rate fără dobândă. Mecanismul primeia dintre ele este foarte simplu, « clienții trebuie doar să se înscrie telefonic pentru solicitarea banilor, în cuantum de până la 5% din tranzacțiile realizate în rețeaua Carrefour, iar în luna următoare banii sunt alimentați în conturile lor. Beneficiul este unul cât se poate de util și, practic, banii respectivi pot fi utilizați inclusiv pentru acoperirea parțială sau totală a unei rate », precizează Bernard Histe, Directorul General al BRD Finance IFN S.A..

Cu un plus de siguranță și o ținută grafică nouă, distinsă și armonioasă, cardul Carrefour MasterCard îi așteaptă din 15 august pe clienții Carrefour cu mai multe avantaje ca oricând. Prezentarea completă a acestora, precum și detalii despre promoțiile disponibile, se regăsesc pe site-ul Carrefour, www.carrefour.ro, sau se pot solicita operatorilor de la birourile de Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour.