.

Wizrom Software, unul dintre principalii jucători pe piața soluțiilor de business, a înregistrat o ușoară creștere a cotei de piață și a adăugat în portofoliul existent 128 de noi clienți, după primele trei trimestre ale anului 2010. Performanța generală a grupului (Wizrom Software, WizSalary Software și filialele externe) a crescut ușor comparativ cu anul trecut, cifra de afaceri situându-se la 4,8 milioane Euro.

Majoritatea proiectelor inițiate de Wizrom în anul 2010, ce au determinat înregistrarea celor mai importante venituri ale companiei, au provenit din vânzarea de licențe și servicii pentru soluția financiar-contabilă WizCount și ERP-ul WizPro. Valoarea contractelor pentru acest segment a reprezentat aproximativ 60% din totalul veniturilor înregistrate de Wizrom Software în primele 3 trimestre ale anului curent.

Totodată, Wizrom Software a identificat o creștere a cererii privind externalizarea serviciilor IT și pentru achiziția soluțiilor în regim Software as a Service (servicii de hosting și renting).

"O creștere semnificativă a fost reprezentată de vânzarea sistemelor informatice sub formă de abonament lunar (Software as a Service), care permite implementarea soluțiilor fără investiții inițiale din partea clienților, atât din punct de vedere al licențelor de utilizare cât și al infrastructurii hardware necesare", precizează Zemy Apfelbaum (foto), Managing Director al Wizrom Software.

Soluția WizSalary, lider pe segmentul de piață dedicat soluțiilor de payroll, management de personal și resurse umane, anunță un număr de 47 de noi contracte finalizate în primele trei trimestre ale anului in curs.

Printre contractele semnate în primele 9 luni ale acestui an, se numără: Tnuva, Rocast Nord, Zentiva, Vernicolor, Electrificare CFR, SAFF Trading, Powertek, Cramele Halewood, Caroli Prod, Lemnconfex, Agro Expert GMBH , VBH Romcom sau lanțurile de magazine Cielo Venezia 1270.

"Pentru sfârșitul anului 2010, ne propunem să ajungem la un număr de peste 170 de contracte noi încheiate, ceea ce ar insemna o cifră de afaceri de aproape 6 milioane euro", precizează Zemy Apfelbaum.