.

În aplicația de mobile banking, Smart Mobile, autorizarea plăților se poate face prin amprentă, atât pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, cât și pentru cele pe iOS. Mai mult, pentru utilizatorii iPhone X, autorizarea se poate face cu Face ID. Clienții Raiffeisen Bank au posibilitatea să facă mai multe tranzacții în limita a 10.000 lei/zi, iar pentru confirmare este suficientă scanarea amprentei sau a feței. “Avem peste 470.000 de useri activi în aplicațiile noastre de online banking și, datorită feedback-ului primit de la ei, reușim să îmbunătățim mereu serviciile noastre digitale. în 2016, ne-am ascultat clienȚii Și am creat primul widget prin care îți puteai verifica soldul instant, fără logare. În 2017, deja se puteau loga cu amprentă sau Face ID. Astăzi, pot face o plată prin atingerea telefonului sau prin scanarea feței, iar anul acesta vom lansa o aplicație care va permite autorizarea 100% online, indiferent de sumele tranzacționate sau de tipul de platformă folosită: Internet sau mobile banking”, precizează Florin Boldescu (foto), Head of Digital Banking.
 
Chiar dacă nu se va mai utiliza card reader-ul, plata unei facturi, transferurile către conturile Raiffeisen Bank sau ale altor bănci rămân la fel de sigure.
 
Pentru a activa opțiunile de autorizare a plăților prin amprentă sau Face ID, este suficientă actualizarea aplicației Smart Mobile din Google Play, respectiv Apple Store, și acceptarea setărilor automate, după logare.
 
 
Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate în piața bancară din România, susține peste 100.000 de companii să-și dezvolte afacerile și este banca pe care au ales-o peste 2 milioane de clienți persoane fizice. 
 
 
Prin platformele digitale, 470.000 dintre clienții Raiffeisen Bank fac, anual, milioane de tranzacții în țară și în lume.