.

Cooper Pear a lansat site-ul cooperpear.ro - o platformă dedicată refinanțărilor și oferă servicii de consultanță tututor celor interesați de astfel de produse bancare. "Ideea site-ului s-a născut din nevoia de a oferi clienților o soluție facilă de informare cu privire la posibilitățile de reducere a ratelor lunare. În situația în care pe piață există nenumărate site-uri asemănătoare din punct de vedere al costurilor și al caracteristicilor produselor de refinanțare, ne-am gândit să oferim o alternativă celor interesați de refinanțare, întocmindu-le oferte personalizate în funcție de profilul lor de client și de nevoile lor", precizează Vlad Elias, Managing Partner Cooper Pear.

Cooper Pear oferă consultanță în procesul de întocmire a dosarului de creditare, suport în înțelegerea termenilor specifici, sprijin în procesul de aprobare și nu în ultimul rând eficientizarea timpului prin scutirea clientului de nenumăratele drumuri către bănci.

"Am transformat ofertele generale în oferte personalizate întocmite direct în aplicațiile băncilor, lucru care a fost posibil datorită parteneriatului nostru cu cea mai mare companie de brokeraj bancar din România. Mai mult decât atât, prin prisma aceluiași parteneriat oferim consultanță în vederea depunerii și susținerii dosarului de credit la banca aleasă de client, astfel încât timpul alocat pentru informare, luarea deciziei, întocmirea dosarului și aprobarea lui scade considerabil", precizează Vlad Elias.

Elementul de noutate al Cooper Pear constă în accesul la platformele interne ale instuțiilor financiare partenere. Prin încărcarea informațiilor clientului în aceste aplicații se poate realiza un calcul de eligibilitate, iar clientul poate afla cu certitudine la care dintre ofertele bancare se încadrează. Cooper Pear prezintă avantajul de a oferi informații obiective și complete despre ofertele instituțiilor financiare, astfel clientul va cunoaște exact care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei oferte în parte.