.

Cristian Herghelegiu, cunoscut profesionist din industria IT, software si SaaS, s-a alaturat echipei GECAD ePayment incepand cu data 1 mai 2011. "Cristian coordoneaza activitatea de business development si initiative strategice a companiei noastre. Fiind un bun cunoscator al industriei de software in care activeaza de peste 13 ani si avand puternice legaturi in mediul online, Cristian va coordona toate proiectele de dezvoltare a platformei ePayment si extindere a companiei la nivel regional", precizeaza Daniel Nicolescu, CEO al GECAD ePayment.

"Sunt bucuros sa lucrez impreuna cu Daniel Nicolescu si echipa GECAD ePayment la construirea strategiei de business a companiei si la identificarea unor noi oportunitati de afaceri in domeniul platilor online. Voi ramane ancorat in continuare in IT si SaaS, prin compania proprie dar, personal, ma voi concentra mai mult, in viitorul apropiat, pe serviciile financiar-bancare pentru a dezvolta impreuna cu ePayment strategia companiei pe termen scurt si mediu", precizeaza Cristian Herghelegiu.

Cristian Herghelegiu se alatura echipei de peste 30 de specialisti in comert electronic si online business development a GECAD ePayment, companie aflata in prezent in plin proces de extindere si diversificare a operatiunilor pe piata romaneasca si regionala, in urma achizitionarii pachetului majoritar de actiuni de catre grupul Allegro/Naspers.