.


Domnul Dirk Serbruyns, Country Chairman ING România, a invitat reprezentanții presei centrale pentru un prim dialog cu noua conducere a ING în România,  la ING Cafe & Terrace. De la 01 august 2006, ING Bank va avea un nou Director General, pe dl. Mișu Negrițoiu și un nou Director General Adjunct, pe dl. Albert Roggemans. Directorul General al ING Asigurări de Viață este dl. Bram Boon. Totodată, domnul Serbruyns și-a luat rămas bun, la sfârșit de mandat în România.

"Am invitat conducătorii tuturor liniilor de activitate ale ING în România - asigurări de viață și pensii private (dl. Bram Boon), servicii bancare pentru corporații (dl. Mișu Negrițoiu), servicii bancare pentru persoane fizice (dl. Albert Roggemans) - pentru a prezenta obiectivele ING până la sfârșitul anului și pentru anul 2007. Ne-am propus creștere substanțială pentru fiecare dintre cele 3 linii de business, diversificarea portofoliului de clienți, extinderea rețelei, lărgirea ofertei de produse" a spus dl. Serbruyns. "Avem în prezent 3 direcții de dezvoltare sub un singur nume: ING. Obiectivele sunt bine delimitate, sistemele de operațiuni dedicate, echipele specializate. Punctele de pornire obligă noua conducere la o evoluție cel puțin de aceeași mărime:

- ING Asigurări de Viață este lider pe piața de asigurări de viață din România

- ING Bank România (Wholesale Banking - servicii pentru companii și Retail Banking -servicii pentru persoane fizice) ocupă împreună locul al 4-lea în ierarhia instituțiilor bancare.


Avem planuri mari în România, iar noua echipă de management a fost mandatată pentru realizarea lor pe termen scurt. Urez succes tuturor celor 3 directori pentru fiecare strategie de dezvoltare în parte, precum și pentru îndeplinirea misiunii comune a ING în România, de creștere a activității prin servicii inovatoare și expertiză bancară de prim rang" a mai spus dl. Serbruyns.


La rândul lor, fiecare dintre cei 3 directori nou investiți au prezentat pe scurt principalele obiective și planurile ING în România:

"ING Asigurări de Viață își va consolida poziția de lider pe piața din România, consecvent venind în întâmpinarea așteptărilor clienților, concentrându-și eforturile în direcția reformei pensiilor și a ofertei de produse de protecție financiară" a spus dl. Bram Boon. "Am deplina convingere că cele 3 divizii de activitate ale ING în România vor continua cooperarea cu succes, contribuind la misiunea generală a ING în România și la realizarea obiectivelor comune", a adăugat dl. Boon.


ING Wholesale Banking (servicii bancare pentru companii) anunță pentru 2006- 2007 extinderea rețelei bancare, lansarea unor produse noi, precum direct debit și factoring, încheierea primului IPO internațional în afara României, debutul pe piața din România a ING Real Estate - Investment Management. "Activitatea bancară a ING în România a fost încredințată pentru prima dată managementului local. Avem o misiune foarte clară în a demonstra că investirea ne-a onorat dar ne-a adus totodată și o responsabilitate majoră în ducerea la îndeplinire cu succes a creșterii activității bancare
', a precizat dl. Mișu Negrițoiu.

"Am certitudinea că vom reuși să realizăm ce ne-am propus numai prin strânsa colaborare a tuturor entităților ING, care vor lua împreună deciziile majore de strategie. De aceea, colaborarea cu domnii Albert Roggemans și Bram Boon va fi un element cheie în consolidarea poziției ING pe piața din România" a încheiat dl. Negrițoiu.


Directorul General Adjunct al ING Bank România, care va conduce serviciile de bancă pentru persoane fizice, dl. Albert Roggemans, a prezentat obiectivele ING Retail Banking pentru 2006- 2007: "vom veni aproape de așteptările populației cu produse accesibile cât mai multor categorii de clienți, în cât mai multe orașe din România. Vom investi în campanii de informare asupra structurii ofertei de produse și a beneficiilor pe termen mediu și lung. Suntem deciși să stabilim o relație de lungă durată. împreună cu ceilalți directori ai noii echipe de management, sunt încredințat că ING își va extinde cu succes activitatea în România".