.

FINANSBANK (Romania) S.A. este banca selectată, prin licitație, de către Agenția Națională pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație (ANIMMC) în vederea implementării în 2005 a Programului național multianual pe perioada 2002 - 2005 de susținere a investițiilor realizate de către întreprinderi nou-înființate și microîntreprinderi, precum și a investițiilor de modernizare/ retehnologizare a întreprinderilor mici și mijlocii.

Conform criteriilor de eligibilitate ale ANIMMC, in cadrul Programului pot fi finantate numai societati comerciale care isi desfasoara activitatea de cel putin un an in 13 sectoare prioritare ale economiei nationale si care solicita finantarea pentru active fixe, brevete si licente, modernizare si retehnologizare.

Prin derularea acestui Program de susținere a investițiilor realizate de întreprinderile nou-înființate, precum și de întreprinderile mici și mijlocii, FINANSBANK (Romania) S.A. își asumă rolul de finanțator al IMM-urilor din România.
'Avem placerea sa aducem la cunostinta opiniei publice ca Finansbank (Romania) S.A. impreuna cu ANIMMC au devenit partenere in derularea unui Program de sustinere a dezvoltarii activitatii intreprinderilor nou-înființate micro-întreprinderilor, precum și a întreprinderilor mici și mijloci. Pentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta un nou pas in procesul de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania', a declarat dl. Tamer Ozatakul, presedintele FINANSBANK (ROMANIA) S.A.

Prin intermediul acestui Program care are ca data limita de aprobare a cererilor de finantare 9 decembrie, beneficiarii declarati eligibili de catre ANIMMC si FINANSBANK (ROMANIA) S.A. isi vor putea finanta proiecte de investitie pe maxim 5 ani de zile, in urmatoarea structura: alocatii financiare nerambursabile, credit bancar FINANSBANK (ROMANIA) S.A. si aport propriu al Beneficiarului. FINANSBANK (ROMANIA) SA isi propune o polarizare cat mai rapida a interesului IMM-urilor, evaluarea dosarelor fiind facuta pe principiul 'primul venit, primul servit'.

Toate informatiile necesare obtinerii Alocatiilor Financiare Nerambursabile si a creditului bancar asociat pot fi obtinute de la sediul ANIMMC, sucursalele FINANSBANK (ROMANIA) S.A., cat si de pe paginile de web ale celor doua institutii www.finansbank.ro si www.mimmc.ro.