.

WizSalary, companie membră a grupului IT Wizrom, pregătește lansarea unei noi versiuni a soluției sale integrate de administrare de personal, calcul salarial și resurse umane, cu ajutorul căreia sunt procesate ștatele de plată ale unui număr de peste 550.000 de salariați români. „Deja soluția noastră este utilizată de firmele de outsourcing pentru procesarea ștatelor de plată ale unui număr de 35.300 de angajați. Este un bun început, care ridică la 551.000 numărul total de salariați români ale căror salarii sunt procesate cu ajutorul soluției WizSalary, precizează Zemy Apfelbaum (foto), managing director WizSalary. Cei 551.000 de salariați „procesați" cu soluția WizSalary reprezintă peste 20% din numărul total de angajați în mediul privat.

2010 a adus un nou impuls pe piața serviciilor din România, când nevoia de eficientizare a cheltuieilor operaționale a stimulat creșterea firmelor specializate în servicii de calcul salarial și gestiune de personal, pentru care o soluție software integrată reprezintă instrumentul de lucru ideal. Cu o experiență de peste peste 12 ani, WizSalary deține une dintre cele mai utilizate soluții software pentru aceste operațiuni din România și este în măsură să sprijine firmele de outsourcing de calcul salarial și adminstrare de personal.

WizSalary are deja 28 de clienți firme de outsourcing salarial și vizează, dată cu lansarea noii versiuni, creșterea considerabilă a acestui segment de business al companiei.

„Outsourcingul salarial este un domeniu în plină dezvoltare, stimulat de tendința ca angajatorii să se concrentreze pe obiectele principale de activitate, externalizând serviciile și activitățile de suport. WizSalary sprijină firmele de outsourcing salarial prin modele de preț competitive și prin înglobarea în planul de dezvoltare a soluției a cerințelor din partea acestora", precizează Zemy Apfelbaum. El a subliniat că mediul legislativ instabil și în permanentă schimbare, face ca pe lângă prețul soluției, să conteze foarte mult actualizările, mentenanța și suportul.