.

Ka&Te Associates a lansat versiunea 2.0 a soluției software HR Executive destinată managementului eficient al resurselor umane. HRE 2.0 este o versiune nouă și îmbunătățită a aplicației HR Executive, dezvoltată și lansată pe piață de Ka&Te în anul 2008. „Lansând o variantă upgradată a soluției HR Executive, ne-am propus să oferim managerilor o soluție cât mai adaptată nevoilor de business. Dacă HR Executive prin modulele sale ajuta la optimizarea proceselor, HR Executive 2.0 permite în plus controlul integrat al bugetelor alocate resurselor umane. În felul acesta, managerii vor avea la dispoziție o imagine cât mai clară asupra operațiunilor specifice și a costurilor alocate celei mai importante resurse ale unei companii, oferindu-le un avantaj competitiv evident", precizează Cristian Ștefanescu (foto), Director General al Ka&Te.

HR Executive este la acest moment una dintre cele mai eficiente soluții IT de pe piață, destinate managementului resurselor umane. Prin modul în care a fost dezvoltată, aplicația reprezinta un instrument de lucru flexibil și ușor de utilizat, care permite accesul rapid și gestionarea eficientă a tuturor datelor despre personal ale unei companii.

Utilizarea HR Executive poate reduce timpul de căutare a informațiilor cu până la 40%*, timpul de eliberare a adeverințelor cu până la 85% și costurile administrative cu minim 25% (*potrivit studiilor realizate de Ka&Te).

Aplicația a fost dezvoltată ca soluție web integrată și are module specializate precum: personal, companii, recrutare, managementul performanței și evaluarea angajaților, pontaj, gestiune proiecte, evenimente, training, performanță, outplacement și bibliotecă.

HR Executive 2.0 păstrează seria beneficiilor pentru utilizator specifică primei variante, însă în plus față de aceasta, i-au fost adăugate funcționalități noi, destinate gestionării contractelor, planificării și urmaririi bugetelor, îmbunătățirii modulului de beneficii, îmbunătățirii comunicării cu Revisal, etc.

HR Executive 2.0, la fel ca și versiunea sa anterioară, a fost dezvoltată astfel încât să se plieze cât mai bine, pe orice tip de business. Pe lângă acestea, aplicația este flexibilă și din punct de vedere al costurilor, beneficiarii având posibilitatea să achiziționeze doar acele module pe care le consideră cu adevarat importante pentru businessul lor.

Un soft extrem de fexibil, HR Executive poate fi folosită indiferent de sistemul de operare și platforma calculatorului și este funcțională indiferent de locația fizică, putând fi accesată, pe baza drepturilor stabilite în prealabil, de pe orice calculator conectat la Internet.

Aplicația HR Executive 2.0 este un instrument util de lucru pentru manageri, cu interfața prietenoasă și ușor de utilizat, care în plus oferă și functionalități specifice menite să-i ajute atât la nivel operațional cât și în elaborarea strategiilor de dezvoltare a afacerii pe termen lung.