.

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicații și soluții integrate de securitate, a lansat platforma SIS-C2, o platformă de comandă, control și integrare pentru supravegherea frontierelor, protecția infrastructurilor critice, securitate terestră și maritimă. Platforma SIS-C2 este expusă la standul companiei nr. 2374 în cadrul Expo Defence  Egipt (EDEX), în perioada 3 - 5 decembrie 2018, la Cairo. "Folosind experiența și expertiza acumulată de mulți ani în dezvoltarea de software pentru companii de renume mondial și valorificarea cunoștințelor pe care le-am obținut din participarea noastră în diferite proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel UE, inclusiv EWISA (Early Warning for Increased Situational Awareness), un proiect premiat UE, suntem mândri să anunțăm lansarea platformei SIS-C2 care colectează, procesează, clasifică și analizează informațiile primite de la mai multe tipuri de senzori de detecție și aplicații din surse terțe, pentru a produce informație cu valoare adăugată", precizează Nikolaos Velentzas, Deputy General Manager Services Business Division la Intracom Telecom.
 
Platforma este customizată pentru aplicații de supraveghere și recunoaștere a informațiilor (ISR), informații cu privire la situația operativă, colectare și analiză de informații, corelare de informații și colaborare inter și intra-agenție.
 
Agențiile din domeniul securității și apărării pot beneficia acum de capabilitățile tehnice și operaționale ale SIS-C2 și își pot optimiza centrele lor de comandă, corelarea operațională a imaginilor, avertizarea și notificarea timpurie, gestionarea incidențelor, precum și funcționalitățile inteligente de analiză și corelare a datelor.