.

Aplicația de facturare InvoiceOn, 100% românească, este disponibilă din luna iulie în catalogul de aplicații AppStore al Apple. Este o care. InvoiceOn se regăsește la adresa http://www.invoiceon.com și facilitează trimiterea de facturi proforme când utilizatorul este în mișcare. Potrivit companiei dezvoltatoare, iOSDev Romania, aplicația ajută la organizarea inventarului de produse, a listei de clienți, taxe și discounturi uzuale, și este proiectată să se muleze pe nevoile microintreprinderilor, a celor ce lucrează în servicii de consultanță, liber profesioniștilor și a dezvoltatorilor unor afaceri de familie.

George Brătan, Director Tehnic la iOSDev Romania, a precizat că implementarea aplicației a durat 3 luni, fiind rezultatul a 4 ani de experiență în segmentul de software destinat microîntreprinderilor.

Facilitățile acestei aplicații țin de crearea unui design curat și atrăgător, configurare facilă și prietenoasă, imprimare wireless, limba configurabilă pentru documentele emise, previzualizare înainte de trimitere, importarea clienților din lista de contacte a telefonului, personalizarea documentelor cu logo sau alte însemne grafice reprezentative, posibilitatea de plată imediată prin PayPal, includerea unui buton de plată în conținutul documentului trimis și emiterea de rapoarte grafice pe ultimele 6 luni.