.

MagazinulDeCase.ro, primul sistem de tranzactii imobiliare directe din Romania, ofera proprietarilor care promoveaza imobilele pe site posibilitatea de a plati costul anuntului la ghiseele Raiffeisen deschise in toata tara. Astfel, clientii pot plati direct la orice ghiseu Raiffeisen Bank contravaloarea anunturilor, fara a fi necesara existenta unui cont bancar deja creat.

Dupa ce listeaza anuntul, clientii primesc pe email o factura proforma cu care pot merge si efectua plata. Odata cu confirmarea platii, anuntul este publicat imediat pe site.

"Multi proprietari sunt inca reticienti la plata prin card sau SMS si prefera plata la ghiseu. Am ales Reiffeisen Bank pentru calitatea serviciilor si pentru reteaua extinsa de retail care corespunde perfect cerintelor clientilor nostri ", precizeaza Florin Pravai, Director de Proiect in cadrul Sanoma Digital, compania multinationala care a achizitionat site-ul www.magazinuldecase.ro la inceputul lunii iulie a acestui an.

MagazinulDeCase.ro pune in acest moment la dispozitia proprietarilor care doresc sa promoveze imobilele pe site patru modalitati de plata a anunturilor.

Pe langa plata la ghiseele Raiffeisen, anunturile mai pot fi platite prin SMS, on-line cu cardul sau prin transfer bancar. Plata anunturilor prin SMS presupune efectuarea unei plati de maxim 20 EUR fara TVA, pe care clientul o plateste direct la operatorul de telefonie mobila la care este abonat. Plata prin transfer bancar presupune existenta unui cont bancar din care clientul sa poata efectua plata in contul beneficiarului, in timp ce plata electronica, cu cardul, asigura transferul instantaneu al sumei platite.

MagazinulDeCase.ro a fost achizitionat, la inceputul lunii iulie, de catre Sanoma Digital SRL, companie subsidiara a grupului Sanoma Magazines International.

MagazinulDeCase.ro publica anunturile imobiliare direct de la proprietari, pe baza unei taxe fixe, fara niciun comision pentru tranzactiile finalizate. In prezent, valoarea totala a tranzacțiilor imobiliare operate cu ajutorul MagazinulDeCase.ro ajunge la 689.763.885 Euro. Cunoscut drept cel mai eficient portal imobiliar din Romania, MagazinulDeCase.ro garanteaza cel mai mare numar de vizualizari per anunt. Totodata, site-ul a ajutat la inchierea a peste 4800 de tranzactii imobiliare, dintre care cea mai cunoscuta publicului este vanzarea vilei omului de afaceri Cristian Tantareanu pentru 3.5 milioane euro.