.

Orange aduce în oferta sa cele mai noi și performante smartphone-uri din lume. Acestea sunt atractive pentru clienți, indiferent că sunt interesați de aplicațiile de business, multimedia sau accesul la internet, de touchscreen sau tastatura QWERTY, de sistemul de operare Android 2.2, Symbian 3 sau BlackBerry 6.

„Vânzările de smartphone-uri s-au dublat în primele 9 luni ale anului comparativ cu perioada similară din 2009, iar numărul de clienți care utilizează date mobile a ajuns la peste 3 milioane. Așadar, vorbim despre un segment de piață în plină ascensiune. Vrem să îl dezvoltăm și să îl facem mai accesibil pentru toată lumea printr-o gamă diversificată de telefoane, la prețuri începând de la 29 euro", precizează Petre Dobrescu, Product Division Manager Orange România.

 

Cele mai noi smartphone-uri disponibile deja în magazinele Orange sunt: Samsung Omnia735, Sony Ericsson Xperia X8, BlackBerry Curve 3G 9300, HTC Desire HD sau Nokia E5. Primele 3 modele pot fi achiziționate începând de la 69 euro împreună cu un abonament de voce de minimum 20,84[1] euro. La acesta se adaugă opțiunea My Smartphone de 9,73 euro, respectiv opțiunea BlackBerry 12. HTC Desire HD este la ofertă începând de la 199 euro împreună cu un abonament de voce de cel puțin 20,84 euro și opțiunea My Smartphone de 9,73 euro. Tariful de început pentru telefonul Nokia E5 este de 160 de euro pentru un abonament de voce de minimum 12,5 euro.

Pe 25 noiembrie, Orange va lansa și cel mai nou telefon de la Research In Motion - BlackBerry Torch 9800 (foto), un telefon cu un design elegant și cu caracteristici tehnice deosebite. Primul BlackBerry cu touchscreen este unul de tip „slide" ce combină perfect experiența ecranului virtual cu trackpad optic și tastatură QWERTY. Totodată, noul sistem de operare BlackBerry 6 permite o navigare mult mai ușoară pe internet și între aplicații, funcții multimedia avansate, precum și acces integrat la rețele sociale. Smartphone-ul se adresează atât celor ce au o viață socială foarte activă, cât și clienților business, ce vor regăsi în acest model toate aplicațiile BlackBerry, atât de apreciate în mediul de afaceri. BlackBerry Torch 9800 va putea fi achiziționat începând de la 379 euro. Prețul este valabil împreună cu opțiunea BlackBerry 18 pe 24 de luni activată împreună cu un abonament existent sau cu unul nou.

În următoarele săptămâni Orange pregătește lansarea a încă două noi smartphone-uri: Nokia N8 și Nokia C7.

Nokia N8 revoluționează filmarea cu telefonul mobil prin senzorul de 12 megapixeli, tehnologia optică de la Carl Zeiss și blițul Xenon. Nokia C7 se remarcă prin funcția Web TV cu ajutorul căreia utilizatorii pot urmări programe TV precum CNN, BBC și multe altele. Cele mai noi modele de la Nokia dispun de sistemul de operare Symbian 3.