.

Media Galaxy sărbătorește 12 ani de prezență și de cea mai variată gamă de produse pe piața electro-IT din România. Cu această ocazie, Media Galaxy a pregătit reduceri speciale pentru clienți la mii de articole, în perioada 17 - 31 martie, precizează oficialii firmei. Promoția se desfășoară atât în rețeaua de magazine Media Galaxy, cât și pe mediagalaxy.ro. 
 
“Dorim să aniversăm cei 12 ani de prezență pe piață alături de clienții noștri, făcând ceea ce știm cel mai bine – oferind acces la cea mai variată gamă de produse electro-IT pasionaților de tehnologie. Tocmai de aceea, până la finalul lunii martie, clienții Media Galaxy pot alege dintr-o gamă extinsă de articole, cu prețuri reduse semnificativ. Rămânem fideli misiunii noastre de peste un deceniu și vom contiua să inovăm pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și dorințelor clienților noștri de azi și de mâine.”, precizează Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.
 
Timp de două săptămâni, retailerul acordă reduceri substanțiale de preț pentru produse din toate categoriile. În magazinele Media Galaxy și pe platforma www.mediagalaxy.ro, clienții pot alege dintr-o gamă de peste 20.000 de articole aflate în stoc propriu, disponibile imediat online și offline. Printre ofertele puse la dispoziția clienților se numără: 
 
LED SMART TV FULL HD Panasonic, diagonala 102 cm, la prețul de 1.499 lei
 
LAPTOP HP 15-AC104NQ la prețul de 2.299 lei
 
LAPTOP 2 IN 1 MIIX 300-10IBY Lenovo la prețul de 949 lei
 
TABLETĂ APPLE IPAD AIR WI-FI la prețul de 1.549 lei
 
SMARTPHONE GALAXY S5 NEO G903 la prețul de 1.399 lei
 
SMARTWATCH Samsung Gear S2 SPORT la prețul de 1.249 lei
 
Mai mult, Media Galaxy oferă posibilități multiple de achiziționare, asigurând o experiență omnichannel. Astfel, produsele pot fi achiziționate din magazine sau de pe platforma online, cu posibilitatea de ridicare din magazin a produselor comandate online, sau prin rezervarea acestora în magazin, cu opțiunea de livrare acasă.