.

Netopia Sistem, operatorul serviciului mobilPay a încheiat un parteneriat cu FAN Courier prin care toți comercianții care procesează plățile online prin mobilPay vor primi un discount minim garantat de 10% la servicii de curierat. Oferta este valabilă pe termen nelimitat și va fi disponibilă actualilor și viitorilor clienți care nu au încă contract cu Fan Courier. "Serviciile de curierat sunt indispensabile pentru o bună parte din comerțul online, de aceea considerăm că parteneriatul cu liderul pieței locale de curierat va fi benefic clienților noștri. De la 1 Septembrie, discount-ul oferit de FAN Courier va face parte din oferta standard mobilPay", precizează Antonio Eram, CEO Netopia Sistem.

Conform estimărilor mobilPay, aproximativ 40% dintre afacerile online din România se bazează pe produse, care ajung la clienți prin intermediul serviciilor de curierat sau prin ridicarea direct din magazine, restul de 60% fiind servicii care se livrează electronic.

"Ritmul accelerat de creștere al mobilPay ne-a determinat să concretizăm acesta ofertă. Peste 1500 de comercianți online vor putea beneficia de reduceri de minim 10% pentru serviciile noastre", precizează Adrian Mihai, director de dezvoltare al FAN Courier.

De asemenea, până pe 1 octombrie, cei care vor alege mobilPay ca și procesator vor beneficia timp de trei luni de 0% comisioane pe tranzacții. După expirarea perioadei de gratuitate, aceștia vor putea în continuare procesa plățile la cel mai avantajos comision din piață existent la ora actuală, care pleacă de la 2,3% + 0.1 euro pentru fiecare tranzacție, indiferent de volumul acestora.

Pe lângă plata online cu card-ul bancar, mobilPay pune la dispoziția comercianților servicii de plăți prin SMS și plăți prin apel Romtelecom, fiind cea mai completă platformă de plăți mobile din România și una dintre cele mai avansate tehnologic la nivel mondial, fapt confirmat de recunoașterea primită anul trecut în Silicon Valley.

mobilPay are o cotă de piață pe plan local estimată pentru acest an la 40%, corespunzătoare unui număr de 1,5 milioane de tranzacții online cu cardul.