.

În perioada 30-31 mai 2011 compania Novensys a participat la cea de-a șaptea ediție a târgului "MEFTEC – Piața Tehnologiilor Financiare" din Abu Dhabi, centrul financiar și capitala Emiratelor Arabe Unite. Novensys a participat la eveniment la inițiativa ATIC (Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicații din România), alături de alte zece companii din România. Standul național al României la MEFTEC a fost finanțat prin programul de promovare al exporturilor dezvoltat de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri.

„MEFTEC – Piața Tehnologiilor Financiare – Abu Dhabi 2011" este cel mai mare eveniment pentru tehnologia financiară cu focus pe piețele din Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud, care reunește lideri și factori de decizie din domeniul financiar-bancar. La manifestare au participat reprezentanți ai băncilor și instituțiilor financiare din țări precum: Bahrein, Algeria, Syria, Pakistan, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Srilanka, Sudan, Turcia, Tunisia și Yemen.

"Am participat la acest eveniment cu mai multe obiective: pe de o parte, ne dorim să găsim noi colaboratori în zonă, să extindem oferta Novensys cu soluții de nișă specifice domeniului financiar-bancar. Pe de altă parte, ne exprimăm convingerea că prezența noastră la acest târg ne-a dat deja posibilitatea de a oferi soluții informatice complexe firmelor care operează pe piețele zonei arabe", precizează Bogdan Nicolae, VP Products & Services Novensys.

Peste 50 de companii s-au arătat interesate de soluțiile Novensys prezentate în cadrul expoziției. Ca urmare a discuțiilor care au avut loc la stand, reprezentanții Novensys și-au manifestat dorința de a inova pentru a se alinia la cerințele specifice ale clienților și legislației din domeniul bancar care guvernează piața arabă. În cea de-a doua zi a evenimentului, standul României a fost vizitat de Excelența Sa dl. Nicolae Goia, ambasadorul României în Emiratele Arabe Unite.