.

Internet Banking Gratuit și reduceri de până la 100% ale comisioanelor bancare pentru IMM-uri, prin Pachetul Operațional e-discount IMM de la Credit Europe Bank. Consecvența misiunii sale de a veni constant în sprijinul IMM-urilor cu soluții adaptate nevoilor acestora, Credit Europe Bank oferă intreprinzătorilor din România multiple beneficii prin intermediul Pachetului Operațional e-discount IMM. Clienții care optează pentru utilizarea acestui pachet beneficiază de Internet banking gratuit și de reduceri de până la 100% ale comisioanelor aferente tranzacțiilor bancare efectuate printr-o conexiune securizată de Internet banking.

„Prin includerea Pachetului e-discount IMM în portofoliul de produse și servicii destinate IMM-urilor, Credit Europe Bank dorește să ofere acestora soluții de reducere a costurilor operațiunilor bancare efecutate prin Internet banking, oferind în același timp o mai mare flexibilitate în efectuarea acestor operațiuni, fără a fi necesară deplasarea clienților la una din sucursalele băncii", precizează Cemal Yildirim, Vicepreședintele Diviziei Banking IMM din cadrul Credit Europe Bank.

Structura Pachetului operațional e-discount IMM este standard, acesta fiind compus din: cont curent, Internet banking oferit gratuit (prin intermediul căruia tranzacțiile efectuate beneficiază de reduceri de până la 100% a comisioanelor aferente), precum și acces gratuit la Portalul Credit Europe IMM.

Pachetul e-discount IMM se adresează clienților IMM ai băncii pentru care economia de timp, flexibilitatea, gestionarea mai facilă a operațiunilor bancare și mobilitatea pe care le poate oferi un serviciu securizat de Internet banking sunt extrem de importante. În același timp, Pachetul Operațional pentru IMM-uri se dorește a fi un instrument eficient, care să permită clienților, pe lângă accesul modern și rapid la conturile acestora, și reducerea costurilor aferente tranzacțiilor bancare.

Pachetul e-discount IMM este disponibil în sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informații referitoare la condițiile și documentele necesare obținerii unui astfel de pachet pot fi obținute de la sediul sucursalelor Credit Europe (ROMÂNIA) S.A., de pe pagina web a Băncii, www.crediteurope.ro , sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro.

În prezent, Credit Europe Bank are în portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agenții și puncte de lucru, 164 de ATM-uri și peste 9,500 POS-uri instalate la comercianții parteneri.