.

PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail și UniCredit Consumer Financing, parte a grupului UniCredit în România, anunță semnarea unui parteneriat pentru serviciul de colectare a plăților ratelor pentru creditele de consum. „Încă de la momentul în care am lansat activitatea de finanțare a bunurilor direct în magazinele partenere, am căutat o soluție pentru a simplifica procesul de plată a ratelor. Acum, cu peste 5000 de puncte de plată PayPoint, venim în completarea celor 234 de sucursale UniCredit Tiriac Bank, scurtând astfel timpul destinat plății ratelor pentru majoritatea clienților noștri", precizează Gauthier Van Weddingen, Director General UniCredit Consumer Financing.

De acum, prin intermediul rețelei de terminale PayPoint se poate efectua și plata în numerar a ratelor aferente creditelor pentru bunuri de folosință îndelungată contractate la UniCredit Consumer Financing, în magazinele partenere acesteia. Clienții instituției financiare cu credite de acest tip au la dispoziție, pe lângă modalitatea actuală de plată prin sucursalele UniCredit Țiriac Bank, peste 5000 de puncte de plată PayPoint la nivel național, magazine de proximitate cu program prelungit de lucru, unde își pot achita ratele într-o modalitate simplă, rapidă și lipsită de costuri suplimentare. În vederea efectuării acestor plăți, clienții trebuie să se prezinte la unul din numeroasele puncte de plată PayPoint cu contractul de credit încheiat la UniCredit Consumer Financing, menționând suma pe care doresc să o plătească; vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare din contract și încasarea în numerar a banilor. Plata ratei de credit este confirmată simplu și rapid, prin eliberarea unei chitanțe cu toate detaliile tranzacției.

„Prin semnarea acestui contract, PayPoint răspunde obiectivului de diversificare a portofoliul partenerilor pe segmentul serviciilor financiare. Venim în întâmpinarea clienților UniCredit Consumer Financing cu o soluție practică pentru plata ratelor creditelor de consum, disponibilă în peste 5000 de locații la nivel național. Prin simplitate, flexibilitate, siguranță și transparență, PayPoint pune la dispoziție clienților UniCredit Consumer Financing o modalitate practică de plată a ratelor, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice. Economisirea timpului, lipsa efortului sau a costurilor suplimentare sunt câteva din beneficiile pentru care PayPoint reprezintă opțiunea de plată a ratelor și facturilor aleasă de tot mai mulți consumatori", a declarat Mugur Dogariu, Managing Director, PayPoint România.