.

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță semnarea unui nou parteneriat cu RoCapital IFN S.A., o companie din industria serviciilor financiare ce oferă credite de nevoi personale numite NOVUM, parte a grupului financiar internaţional KRUK. „Siguranța tranzacției și certitudinea că banii ajung la partenerul nostru sunt caracteristici foarte importante, de care consumatorii noștri au nevoie. În cazul serviciilor financiare, această nevoie este cu atât mai acută, iar siguranța tranzacției este unul dintre atributele care definesc PayPoint”, precizează Mugur Dogariu (foto), Managing Director PayPoint România.
 
În vederea efectuării unei plăţi către RoCapital, clienții trebuie doar să se prezinte cu notificarea de plată în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe documentul de plată, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc o chitanţă cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Operaţiunea este foarte simplă şi rapidă, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţilor, iar consumatorul nu plătește niciun comision.
 
„RoCapital doreşte să asigure clienţilor săi cele mai eficiente modalităţi de plată, prin accesul la utilizarea terminalelor puse la dispoziţie de PayPoint. Asigurăm clienţilor cele mai bune condiţii pentru plata ratelor creditului de nevoi personale NOVUM. Parteneriatul cu PayPoint este unul dintre numeroasele avantaje oferite de RoCapital clienţilor săi”, precizează Alexandru Pascu, Risk Management and Operational Processes Area Director al RoCapital IFN S.A
 
Pe lângă plățile pentru servicii financiare, prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi plătite şi alte facturi de utilități (apă, salubritate, electricitate etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.
 
Puteţi regăsi cele mai apropiate magazine partenere PayPoint și pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania, accesând secțiunea „Localizare comerciant”.