.

PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail, anunță semnarea unui nou parteneriat pentru colectare plăți facturi cu CEZ Vânzare, furnizorul implicit de energie electrică din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea și Teleorman. Prin semnarea acestui contract, compania și-a completat portofoliul principalilor furnizori de energie electrică pentru care pot fi achitate facturi prin sistemul PayPoint, răspunzând acum nevoilor consumatorilor din întreaga țară.

„Încheierea parteneriatului cu CEZ Vânzare constituie un pas important realizat de PayPoint în vederea optimizării prezenței la nivel național, întărind poziția pe care o avem în cele șapte județe. De acum înainte, în aceasta regiune, factura de energie electrică poate fi plătită în numerar, simplu, rapid și fără costuri suplimentare, în magazinele de proximitate cu însemnele PayPoint. Astfel, semnarea acestui contract răspunde cu succes obiectivelor de dezvoltare a portofoliului de clienți și extindere a disponibilității serviciilor de colectare plăți pentru un număr tot mai ridicat de utilizatori", precizează Mugur Dogariu (foto), Managing Director, PayPoint România.

În vederea efectuării plăților pentru CEZ Vânzare, consumatorii se pot prezenta cu factura de energie electrică la unul din numeroasele puncte de plată PayPoint, unde vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare și încasarea în numerar a banilor. Procesarea tranzacției se realizează simplu, sigur și rapid, plata facturii fiind confirmată prin eliberarea unei chitanțe cu toate detaliile tranzacției.

În România, PayPoint și-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 și și-a extins portofoliul de clienți prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, PayPoint România este prezent în 6.000 de locații la nivel național, oferind servicii de plată a facturilor în numerar și încărcare electronică. PayPoint are încheiate contracte cu 36 de clienți importanți din domeniul telecomunicațiilor, al utilităților și al serviciilor financiare, dintre care 29 sunt contracte pentru servicii de colectare plăți. Astfel:

•Sectorul de plăți pentru utilități: CEZ Vânzare; GDF SUEZ Energy România; E.ON Gaz Distribuție; E.ON Energie România; E.ON Moldova Distribuție; Petrom Distribuție Gaze; Congaz; Enel Energie; Enel Energie Muntenia; Electrica Furnizare Transilvania Nord; Electrica Furnizare Transilvania Sud; Electrica Furnizare Muntenia Nord; Apa Nova București, ApaVital Iași; Aquatim.

•Sectorul de telecomunicații și comunicații prin cablu: Vodafone România; Cosmote România; Orange România; Romtelecom; UPC România; Zapp; Boom TV; Akta TV.

•Sectorul financiar-bancar: Allianz-Tiriac Asigurări; Citibank România; EOS KSI România; GE Money; Patria Credit; UniCredit Consumer Financing.

PayPoint oferă de asemenea servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toți jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone și Zapp), precum și servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internațional și de Internet, printre care se numără Nobel și Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).