.

PayU, susținut de TBI, lansează PayU Online Credit – o nouă metodă de plată care oferă consumatorilor posibilitatea să cumpere oricând online tot ce își doresc și să plătească atunci când este convenabil pentru ei. Variantele puse la dispoziție de serviciul PayU Online Credit sunt plata în 30 de zile și plata în rate online flexibile, de la 4 la 60 de luni. "PayU Online Credit este noua soluție prin care consumatorii pot profita de toate reducerile online și pot cumpăra tot ce își doresc, fără să își facă griji privind suma disponibilă în acel moment pe card sau în portofel. Pentru comercianți, este modalitatea prin care vin în întâmpinarea nevoii cumpărătorilor de a achiziționa atunci când își doresc sau când au nevoie de produs, oferindu-le posibilitatea de a plăti la un termen convenabil. La final, rezultatele se văd într-o experiență de cumpărare și o rată de conversie mai bune", precizează Elena Gheorghe, Business Development Manager PayU România.
 
Noua metodă de plată este lansată în parteneriat cu TBI Credit IFN SA, un lider în soluții de finanțare la punctele de vânzare (POS) digitale, parte a TBI Bank. Primii comercianți din portofoliul PayU care au implementat această metodă de plată sunt PC Garage și Flanco, urmând ca în perioada următoare să fie integrată în mai multe magazine online partenere PayU.
 
Un parteneriat benefic pentru consumatori
 
Procesul de achiziție este unul sigur, foarte simplu și rapid. Consumatorii pot obține un împrumut online chiar și în câteva secunde (începând de la a doua tranzacție realizată prin PayU Online Credit). 
 
“PayU Online Credit unește doi parteneri punternici în beneficiul consumatorilor noștri comuni: capacitățile de finanțare ale TBI Bank în ceea ce privește oferirea de soluții de creditare și de evaluare a riscurilor și expertiza globală PayU în plățile online. În lunile următoare vom aduce împreună soluții inovatoare pentru creditul digital pe piața din România, folosind ca punct de referință cele mai bune practici de lucru cu clienții la nivel mondial”, precizează Costas Tovil, Senior VP e-Commerce în cadrul TBI Credit.
 
Plata în rate online prin creditul PayU
 
Plata în rate online este una dintre metodele de plată preferate ale românilor. ,,În prezent, peste 35% din tranzacțiile online înregistrate în sistemul PayU sunt achitate în rate. Iar valoarea medie a unui coș de cumpărături plătit în rate poate fi și cu 75% mai mare decât pentru cele achitate printr-o altă metodă de plată, în perioadele de reduceri”, precizează Elena Gheorghe
 
Plata în rate online prin creditul PayU este disponibilă pentru achiziții între 300 lei și 20.000 lei. Numărul ratelor poate fi între 4 și 60 de rate. Consumatorilor li se va aloca o limită de credit la prima tranzacție pe care o pot folosi așa cum își doresc, în oricare dintre magazine online partenere PayU. 
 
Plata online în 30 de zile
 
Prin noua metodă de plată PayU, oricine poate plăti online în 30 de zile orice produs sau serviciu,  fără niciun cost suplimentar. Opțiunea de plată online în 30 de zile este valabilă pentru achiziții între 50* lei și 20.000 lei (*100 lei pentru prima tranzacție).