.

Poşta Romana Broker de Asigurare (PRBA) a primit avizul de majorare a capitalului social din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Deciziile ASF confirmă faptul că Poşta Română Broker de Asigurare  intră într-o nouă etapă de dezvoltare. În calitate de unic acţionar, Compania Naţională Poşta Română are aşteptări ridicate de la performanţa societăţii proprii de asigurări. “Poşta Română Broker de Asigurare este una dintre cheile dezvoltării companiei noastre. Recunoaştem că, în trecut, dezvoltarea societăţii de asigurări a trecut prin multe provocări. Astăzi, apreciem semnalele repetate şi ferme de încredere pe care le primim, atât din partea autorităţilor cât şi din partea clienţilor din acest sector de activitate. Avem aşteptări mari de la Poşta Română Broker de Asigurare”, precizează Elena Petraşcu (foto), Director General al Poştei Române.
 
Oficialii Poştei Române apreciază aprobarea de către Autoritatea de Supraveghere Financiară a majorării capitalului social, la 2.200.000 lei, pentru societatea Poşta Română Broker de Asigurare. "Observăm, din nou, un semnal de încredere în piaţă şi, concomitent, dovada faptului că procedurile de majorare a capitalului social au respectat întocmai legea şi normele în vigoare". 
 
Leadership-ul societăţii de asigurări a Poştei Române este, în acelaşi timp, certificat prin decizie ASF, iar conducerea executivă a PRBA va fi asigurată de Cristian Sillo.
 
Zona de business de asigurări prezintă un potenţial uriaş de profit pentru Compania Naţională Poşta Română. Majorarea capitalului social al Poştei Române Broker de Asigurare trebuie să fie interpretată ca o dublă investiţie în societate. În primul rând, o investiţie financiară, dar, în acelaşi timp, o investiţie de încredere în potenţialul şi planul de dezvoltare al societăţii, care îşi propune să ocupe o poziţie importantă pe piaţa de asigurări din România.