.

Porsche Finance Group a lansat „PerfectLease", prima aplicație online pentru un produs de leasing auto din Romania, disponibilă pe smartphone. App-ul este conceput pentru sistemele de operare iOS – disponibile pe iPhone și iPad – și Android și poate fi utilizat de toți posesorii unor dispozitive care funcționează pe astfel de sisteme de operare. Cei interesați pot utiliza aplicația „PerfectLease" în mod gratuit pentru a calcula rata lunară de leasing, pentru a gasi mașina potrivită nevoilor și disponibilităților financiare sau pentru a găsi cel mai apropiat dealer Porsche.

 

„PerfectLease" conține în meniu informații despre PERFECTLEASING – leasingul cu valoare reziduală reală – un calculator de rate, întrebări frecvente despre produs și imagini de fundal ca Wallpaper din portofoliul Porsche Finance Group, precum și funcția „localizare dealer" pentru identificarea rapidă a celui mai apropiat dealer Porsche.

 

 

 

Aplicația pentru Android funcționează pentru platforma 1.5 și pentru variante superioare și are 36M. Aplicația iOS este compatibilă cu iPhone, iPod touch, iPad cu un sistem de operare iOS 4.0 sau superior și are 5.5MB.

 

„App-ul ‚PerfectLease’ a fost creat pentru a oferi clienților o modalitate lejeră de a accesa în timp real informații despre PERFECTLEASING, leasingul cu valoare reziduală reală, un produs inovativ unic în Romania, similar celui mai popular produs de acest fel din vestul Europei", precizează Kurt LEITNER, CEO al Porsche Finance Group.

 

Accesând aplicația oricând și oriunde se simte confortabil, clientul își poate face o părere despre ce masină se potrivește nevoilor sale și ce presupune finanțarea de tip leasing financiar cu valoare reziduală reală, înainte de a merge în showroom-urile Porsche pentru a solicita o ofertă personalizată.

 

"Conceptul de leasing financiar cu valoare reziduală reală, lansat în luna februarie a acestui an, reprezintă o noutate pe piața românească și are ca scop facilitarea accesului la finanțările auto în sistem leasing. Prin intermediul PERFECTLEASING clienții pot achiziționa mașina dorită platind rate mai mici cu până la 30% și având multiple opțiuni la finalizarea contractului, totul fiind disponibil direct în showroom, conform conceptului nostru ONE-STOP-SHOP", precizează Kurt LEITNER, CEO al Porsche Finance Group.

 

PERFECTLEASING este disponibil clienților din toată țara, prin rețeaua de dealeri a importatorului Porsche România. Orice client interesat poate primi o ofertă de leasing financiar PERFECTLEASING de la Porsche Finance Group fie printr-o simplă vizită la dealerul VW, Skoda, Audi, SEAT sau Porsche din orașul în care locuiește – pe care îl poate localiza accesând funcția „dealer locator" din noua aplicație „PerfectLease" – fie prin accesarea website-ului dedicat: www.perfect-leasing.ro.

 

Accesând funcțiile „detaliile produsului" sau „întrebări frecvente" din cadrul aplicației „PerfectLease" sau vizitând site-ul www.perfect-leasing.ro, clienții au la dispoziție informații detaliate despre produs. Calculatorul de rate din aplicație și de pe site oferă o multitudine de opțiuni, clienții putând contacta ulterior dealerul în showroom sau direct de pe website, pentru o ofertă personalizată.

 

Porsche Finance Group beneficiază de o poziție consolidată pe piața locală, având în 2010 o rată medie de penetrare de peste 40% în vânzările importatorului Porsche România. Acest lucru inseamnă că, practic, în 2010 aproape fiecare al doilea Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche sau Bentley a fost finanțat prin Porsche Finance Group.

 

Porsche Finance Group oferă servicii financiare integrate, exclusiv cumpărătorilor care preferă mărcile holding-ului, printr-o rețea națională de dealeri.