.

Bucuresti, 24 August 2006 - Astăzi s-a lansat primul site care compară toată oferta de credite de pe piață (461 de credite) și calculează cu exactitate DAE (Dobânda Anuală Efectivă), adaptată cerințelor individuale ale consumatorilor.

FinZoom Financial Services, membră a Finzoom Financial Guide Network, a lansat ghidul financiar românesc www.finzoom.ro. Noul site web compară gratuit și în detaliu toate ofertele de credite de pe piață (214 credite de consum / credite de nevoi personale, 171 credite imobiliare și ipotecare, 76 produse de credit și leasing auto). Toate informațiile sunt ușor de găsit în site și actualizate zilnic. Obiectivul Finzoom este de a ajuta consumatorii să ia cea mai bună decizie, să economisească timp și să reducă stresul asociat aplicării pentru un credit.

Avantajul Finzoom constă în calculul dinamic, personalizat al DAE (Dobânda Anuală Efectivă) care reprezintă costul complet al creditului și principalul criteriu obiectiv de comparare. Aplicația software foarte flexibilă dezvoltată de Finzoom face legătura între cerințele individuale ale fiecărui consumator (tipul creditului, suma dorită și durata împrumutului) și caracteristicile unice ale fiecărei oferte bancare, rezultând astfel o Dobândă Anuală Efectivă identică celei calculate la bancă.

'Pe piața produselor financiare, noi introducem un concept superior de comparare online, în ceea ce privește conținutul și exactitatea informațiilor', declară Irina Chițu, Directorul Finzoom România. 'Sperăm ca toți cei care sunt în căutarea unui credit, a unei informații sau a unui sfat să intre mai întâi pe www.finzoom.ro pentru a compara toate ofertele disponibile și a alege cu încredere produsul cel mai bun pentru propriile necesități. Și ne dorim ca toți să rămână în continuare pe site-ul nostru, pentru a aplica online pentru produsul ales, lucru pe care îl pot face gratuit și rapid, accesând butonul APLICĂ din tabelul cu rezultate comparative.'

Finzoom.ro este primul portal financiar românesc care afișează graficul de rambursare detaliat pentru fiecare credit, care include rata lunară (principal și dobândă), toate comisioanele plătite (la acordare, lunar sau anual) și suma totală de rambursat până la sfârșitul perioadei. Site-ul oferă de asemenea:
- Informații detaliate pentru fiecare ofertă de credit
- Calculator DAE dinamic, pentru credit și leasing
- Aplicații online către băncile partenere
- Articole financiare și Sfaturi utile
- Glosar de termeni relevanți