.

Raiffeisen Bank a depășit cifra de 1 milion de carduri active, aproximativ 15% din numărul total de carduri din sistemul bancar.

Raiffeisen Bank are o rețea de 760 de ATM-uri și peste 5.300 de EPOS-uri instalate la comercianți.

Portofoliul de carduri al băncii înregistrează o medie de creștere de aproximativ 25.000 de carduri pe lună, din care aproape o treime sunt carduri de credit.

'Produsele noastre de carduri, atît de debit, cît și de credit, au avut o evoluție extraordinară în ultimii trei ani. Am pornit, în 2001, de la o bază de circa 70.000 de carduri active. De fapt, în momentul în care Raiffeisen Bank a preluat Banca Agricolă, activitatea de carduri era una dintre puținele funcționale, datorită unei echipe excelente de profesioniști', a spus Steven van Groningen, președintele Raiffeisen Bank.

Banca a început să emită carduri în 1996. Un al doilea moment important în activitatea cu carduri a fost lansarea, în toamna anului 2003, a cardului de credit Raiffeisen Bank, produs ce a deschis practic piața cardurilor de credit cu perioadă de grație. O altă premieră a fost în noiembrie 2004, cînd a fost lansat primul card de credit co-branded, Raiffeisen Bank '“ Connex.

'Cardurile, în special cele de credit, sunt un pilon al strategiei de dezvoltare pe segmentul de retail. Estimăm că vom continua să creștem în același ritm la cardurile de debit, în timp ce vom accelera creșterea pe cardurile de credit. În acest sens, vom continua să inovăm '“ așa cum am făcut atunci cînd am lansat primul card de credit co-branded  - și să îmbunătățim produsele pe care le avem deja '“ am exemplul recent al cardului de credit, unde am redus de la 10% la 5% suma minimă care trebuie rambursată lunar', a explicat Răzvan Munteanu, vicepreședintele pentru Retail Banking.

Raiffeisen Bank este o bancă universală, care oferă o gamă completă de produse și servicii bancare de calitate clienților persoane fizice, IMM-uri și companii mari, prin intermediul unei rețele de 206 de sucursale și agenții în toată țara. Numărul clienților persoane fizice a depășit 1,5 milioane.