.

De la 1 martie, Raiffeisen Bank si COSMOTE Romania ofera clientilor posibilitatea de a plati factura COSMOTE prin Direct Debit. Raiffeisen Bank devine astfel prima banca din Romania care ofera serviciul de direct debit pentru toti operatorii nationali de telefonie fixa, mobila, televiziune si Internet. "Dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze de servicii bancare de cea mai buna calitate si, de aceea, le oferim intotdeauna cele mai bune si mai simple optiuni pentru plata facturilor lor de utilitati. Iar in cazul unei facturi, cel mai important lucru este sa nu fi nevoit sa iti faci griji pentru plata ei. Tocmai de aceea am creat serviciul Direct Debit, prin care facem noi plata utilitatilor in locul clientilor nostri", precizeaza Magda Sandulescu, Director Directia Management Pasive, Raiffeisen Bank.

Clientii Raiffeisen Bank si COSMOTE care doresc sa profite la maximum de timpul lor pot opta acum pentru Direct Debit. Astfel, la cererea clientului, Raiffeisen Bank poate efectua automat plata catre COSMOTE, debitand contul clientului in ziua stabilita, evitand orice intarziere sau pierdere de timp.

Raiffeisen Bank devine prima banca din Romania care ofera serviciul de direct debit pentru toti operatorii nationali de telefonie fixa, mobila, televiziune si internet: COSMOTE, Orange, RCS & RDS, Romtelecom, UPC, Vodafone, si Zapp.

In fiecare luna, Raiffeisen Bank face, prin Direct Debit, peste 200.000 de plati de facturi la energie electrica (Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Nord si Sud, ENEL Energie, E.ON Energie), gaz (E.ON Energie, Gaz Est, GDF Suez, Wirom), televiziune (RCS-RDS, UPC, Romtelecom), apa, salubritate, asigurari (Alico Asigurari, Ardaf, Aviva) sau alte servicii. Lista completa a partenerilor Raiffeisen Bank pentru Direct Debit este disponibila pe www.raiffeisen.ro

Raiffeisen Bank ofera clientilor sai serviciul de Direct Debit inca din 2004. Destinat in principal platii facturilor de utilitati, serviciul presupune plata automata din contul clientului Raiffeisen Bank a facturii emise de catre furnizorul de utilitati. Clientii Raiffeisen Bank pot verifica efectuarea platii atat prin intermediul extrasului lunar de cont curent cat si la sediile Raiffeisen Bank. Raiffeisen Bank ofera acest serviciu pentru cele mai importante categorii de furnizori de utilitati.