.

Sistemul electronic de achizitii publice www.e-licitatie.ro dezvoltat de compania locala TotalSoft si  extins incepand din anul 2004 impreuna cu UTI, a intrat in finala concursului european eEurope Awards 2005.

Programul e-Europe Awards premiaza  initiativa si proiectele inovatoare din domeniul eGovernement si eHealth cu scopul de a promova cele mai bune practici in vederea cresterii competitivitatii, din punct de vedere economic, la nivel european.
 
Organizat de Institutul European pentru Administratie Publica si sustinut de Comisia Europeana  concursul a reunit, intr-o etapa preliminara, competitori din peste 20 de tarii europene si un numar de 234 de proiecte.

www.e-licitatie.ro a fost selectat in finala concursului care va avea loc la Manchester, Marea Britanie, intre 24-25 noiembrie 2005.

De la lansare, in luna aprilie a anului 2002, si pana la sfarsitul semestrului I al acestui an, prin e-licitatie s-au efectuat 471.553 tranzactii electronice.

Sistemul nu este la prima recunoastrere internationala el primind, in anul 2003, la Conferinta Europeana de eGovernment Como, Italia, titlul de 'buna practica la nivel European', iar in luna mai a acestui an  premiul AFCEA International Golden Link 2005 acordat de Asociatiei de Comunicatii si Electronica a Fortelor Armate din USA pentru 'žcea mai inovativa solutie' la sectiunea Aparare Internationala sau Guvernare Civila.

TotalSoft, dezvoltatorul primului sistem de e-procurement din Romania, a acumultat, in cei peste 11 ani de activitate, o importanta experienta in dezvoltarea solutiilor de tip e-Business, in momentul de fata fiind implicat, impreuna cu o companie germana, in extinderea celui mai puternic sistem de e-procurement din Germania.