.

Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, introduce tariful fix în București. Astfel, pasagerii vor ști prețul cursei înainte de a chema o mașină. “Pasagerii au apreciat de-a lungul timpului faptul că Taxify oferă estimări cât mai exacte. Acum trecem la un alt nivel, oferindu-le pasagerilor din București tariful exact înainte de a cere o cursă. Astfel, sunt eliminate surprizele și incertitudinea în procesul de a lua un Taxify”, precizează Mihai Florea (foto), Country Manager Taxify România.
 
Prețul călătoriei este calculat în funcție de durata cursei, distanța traseului și de cererea din acel moment. Dacă se modifică din cauza schimbării condițiilor inițiale, pasagerul va fi informat despre noul tarif înainte să confirme cursa. Prețul nu se schimbă atât timp cât locul de preluare și destinația rămân la fel.
 
 
Pentru a beneficia de tariful fix, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicația Taxify din App Store sau Google Play.
 
Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați la nivel global în peste 25 de țări. Compania a primit de curând o investiție în valoare de 175 milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.