.

WizLeasing, o soluție IT avansată, intrată de curând în portofoliul de soluții al firmei WizRom Software, a fost implementată în premieră, pe 27 martie a.c..
'TBI Leasing a fost prima companie pentru care am implementat WizLeasing' ne declară Cristian Udrescu, Director General al firmei WizRom.
Vă reamintim că TBI Leasing este o companie de creditare în sistem leasing înființată în martie 2002. Acționarii principali ai firmei sunt TBIF Financial Services BV din Olanda, care deține 97% din acțiunile companiei, și asiguratorul Omniasig, cu un procent de 2%. TBI Leasing a avut o evoluție rapidă, înregistrând la sfârșitul anului 2002 contracte în valoare de 10 milioane de euro.
'Conștienți de perspectivele de dezvoltare rapidă ale companiei noastre pe o piață în plină expansiune, am optat de la bun început pentru implementarea unui sistem IT modern, care să vină în sprijinul activității noastre,' precizează Florentina Mircea, Director General al firmei TBI Leasing.
Aceasta subliniază că potențialul pieței de leasing din România '“ 100 de societăți, din care 30 de jucători semnificativi '“ este estimat la 1 miliard de euro, cu posibilitatea de creștere la 5 miliarde de euro spre anul 2005. Anul trecut piața a fost acoperită la nivelul de 500 de milioane de euro.
În continuare, TBI Leasing și WizRom vor implementa partea de analiză și program pentru departamentul Operațiuni '“ asigurări, livrări, plăți către furnizori '“ precum și un sistem care permite lucrul pe centre de cost (sucursale), activitatea acestora fiind astfel urmărită separat.
TBI Leasing are cinci sucursale proprii și, de asemenea, beneficiază de agențiile Omniasig la nivel național.