.

Telemedia Consult lansează serviciul plățiprinsms.ro disponibil în toate rețelele de telefonie - acum plățile electronice sunt mult mai ușoare prin intermediul SMS-ului cu ajutorul telefonului mobil sau prin APEL cu ajutorul telefonului fix din rețeaua Romtelecom. Rapiditatea, simplitatea, confortul și accesabilitatea reprezintă cele mai importante avantaje ale serviciului de Plăți prin SMS. Întregul mecanism al serviciului de micropayment este gestionat de echipa platiprinsms.ro. Piața de desfacere online s-a dezvoltat în ultimii ani în România ca urmare a creșterii utilizatorilor de Internet. Fără cunoștințe avansate de utilizare a calculatorului, oricine poate face cumpărături online. Totodată metodele de plată implementate vin în ajutorul cumpărătorilor, reducând la minimum efortul depus pentru efectuarea unei plăți.

Telemedia Consult activează pe piața din România de peste 7 ani, având ca obiect de activitate consultanța și servicii de telecomunicații, oferind astfel o gamă largă de servicii cu valoare adaugată. Telemedia Consult a venit în sprijinul companiilor și persoanelor fizice autorizate și a lansat serviciul de Micropayment (www.platiprinsms.ro). Serviciul de platiprinsms.ro se poate folosi pentru: plata produselor fizice, consultanță, plata spațiu web, plata parcărilor, plata utilităților (facturi cablu TV, Internet, lumina etc), plata asigurări, plata cotizații, plata pentru activități de creație și interpretare artistică, sportive, recreative și distractive, vouchere iar pentru o listă detaliată veți putea găsi informații utile pe adresa www.platiprinsms.ro .

Telemedia Consult a încheiat contracte cu toți operatorii de telefonie (Orange, Vodafone, Cosmote și Romtelecom). Astfel, oferă posibilitatea de plată pentru toți utilizatorii de telefonie din rețelele menționate. Prin Orange, Vodafone și Cosmote plățile se fac prin intermediul sms-ului iar din rețeaua Romtelecom printr-un simplu apel telefonic. Prin serviciul de platiprinsms.ro se pot face plăți pentru servicii și produse cuprinse între 1 și 10 euro. Comisionul încasat de Telemedia Consult este foarte atractiv și negociabil, de la 1.20 euro/tranzacție. De exemplu pentru o tranzacție de 10 euro, propietarul serviciului încasează 8.80 euro + TVA. Acest comision de 1.20 euro/tranzacție se oprește doar pentru valorile ce depășesc 5 euro. Pentru tranzacții făcute cu tarife de 1, 2 și 3 euro venitul dumneavoastră este de 45% din valoarea plătită de client. Telemedia Consult plătește factura la 15 zile. De asemenea crearea unui cont și administrarea lui sunt gratuite, nu se percepe niciun alt cost.

TELEMEDIA CONSULT a intrat pe piata din Romania la inceputul anului 2003 si are ca obiect de activitate, consultanta si servicii de telecomunicatii, oferind o gama larga de servicii cu valoare adaugata (SVA) si servicii cu raspuns interactiv (IVR), solutii de divertisment mobil, servicii de telemarketing si sms marketing, serviciul de micropayment.